A Carestream brand és ami mögötte van

2006 óta ipari röntgeneszközeink Carestream márkanév alatt futnak tovább; a korábbi forgalmazó NDT csoportja ma már a Carestream Health részeként végzi tevékenységét.

A Carestream Health független cégként több mint 8100 alkalmazottal dolgozik, akik vevők tízezreit szolgálják ki 150 országban.

„Ez egy óriási lehetőség vállalkozásunk gyarapítására, és arra, hogy úgy szolgálhassuk ki ügyfeleinket, ahogyan más cégek nem képesek” - mondta Martin Graen, a Carestream Health roncsolásmentes anyagvizsgálati csoportjának vezérigazgatója. „Ügyfélközpontú technológiánk új, innovatív digitális rendszereket és szolgáltatásokat biztosít az ipari piacok számára. A terméktechnológiánk gyorsabb fejlődésére és megerősödésére számítunk, ahogyan új és bőségesebb erőforrásokkal tudunk élni a Carestream Health részeként.”

A Carestream Health orvosi és fogászati képelőhívó rendszereket és IT megoldásokat, roncsolásmentes anyagvizsgálathoz használt röntgenkép-előhívó rendszereket, illetve a precíziós filmekhez és az elektronikai ipar területén használt korszerű anyagokat biztosít ügyfelei számára világszerte. Büszkék arra, hogy 2007 óta tagjai lehetnek az Onex (TSX: OCX.TO) cégcsoportnak.

Közel 2.5 milliárd dollár éves értékesítésével a Carestream Health célja, hogy világszerte vezető vállalattá váljon roncsolásmentes anyagvizsgálat, orvosi, fogászati és molekuláris képalkotás piacán.

A Carestream Health korábbi tulajdonosa által több mint 100 éves képalkotási tapasztalatot és több mint 55 évnyi sikert tudhat magáénak a roncsolásmentes anyagvizsgálat területén. Az új vállalat részeként a roncsolásmentes anyagvizsgálattal foglalkozó csapat továbbra is biztosítja a jó minőségű Industrex termékeket és szolgáltatásokat.

A Caresteam NDT csoportja egyedi film és digitális képalkotó megoldásokat tervez és gyárt világszerte az ipari radiográfiai piac számára. A digitális radiográfiai (CR) eszközök vezető szolgáltatójaként az NDT csoport olyan erős telepített és hordozható rendszereket biztosít, mint az Industrex ACR 2000 és ACR 2000i digitális rendszerek.

A Carestream más Industrex termékeket is forgalmaz: flexibilis foszfor lemezeket, filmdigitalizáló rendszereket, különböző filmeket, vegyszereket és előhívó készülékeket. A magas színvonalú ügyintézés és a minőség mellett elköteleződve az  Industrex rendszereket világszerte szervizzel és terméktámogatással foglalkozó szakemberek csapata a jövőben is támogatja.

 

A Carestream Health kiemelt irányelvei

  • Egészség- és környezetvédelem

A Carestream Health úgy vezeti vállalkozását, hogy közben óvja a természetet és megvédi közvetlen környezete, munkavállalói és vevői egészségét, biztonságát.

  • Fenntarthatóság

A Carestream azon dolgozik, hogy megerősítse a fenntarthatóság három pillérét. Nagy erőfeszítésékkel csökkentik a hulladék kibocsátást, és igyekeznek enyhíteni a negatív környezeti hatásokat. A fenntarthatóság a megfelelő döntésekkel és cselekedetekkel kezdődik, ők pedig minden nap tesznek ezért, mind egyénileg, mind cégként.

„Muszáj tudatosan cselekednünk és felelősségteljes döntéseket hoznunk már a koncepció kialakításától kezdve a szolgáltatásaink és termékeink teljes életciklusán át.”– ennek a koncepciónak az eredményeképp jött létre a Carestream Cares program.

Carestream Cares

A Carestream Care program az ügyfelek szükségleteinek kielégítését helyezi előtérbe a hatékony működést szem előtt tartva, a szociális felelősségvállalás útján minimalizálva a káros környezeti hatásokat és menedzselve tevékenységeket, illetve az innovatív megoldások és kiemelkedő tapasztalatok rendelkezésre bocsátásával.

A Carestream Cares a következő irányelvek szerint segít jobb életet teremteni a világon élő embereknek:

  • Terméktervezés: Elfogadták a „Tervezés a környezetért” (Design for the Environment) koncepciót.
  • Gyártás: A természeti erőforrások és energiák hatékony kihasználásával csökkentik a káros anyag kibocsátást, és minimalizálják a hulladékot.
  • Beszállítók: Támogatják a becsületes munkaügyi gyakorlatot, hatékony anyaghasználatot és erősítik környezetvédelmi tevékenységet.
  • Munkavállalók: Sérülésmentes munkahelyet, megfelelő munkahelyi körülményeket biztosítanak, és támogatják az önkéntesek erőfeszítéseit.
  • Egészségügyi segítségnyújtás: Támogatják a fejlődő országokat illetve segítséget nyújtanak bármely országnak katasztrófa utáni helyreállítás idején.
  • Fenntarthatóság: 2014-ben elindították fenntarthatósági programjukat, és az első fenntarthatósági jelentésüket rá egy évre adták ki. Jegyzőkönyvük tartalma igazodik a G4 Fenntarthatósági jelentéskészítési útmutatóhoz.

 

Tekintse meg a Carestream termékpalettáját a hagyományos, analóg filmfeldolgozás területén!

További információkat tudhat meg cikkünkből a hagyományos és digitális radiográfia különbségeiről, illetve a CR technológia előnyeiről.

grimas-30-logo-yellow-01

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Szolgáltatások   |  Hírek / Érdekességek   |   Rólunk   |   Kapcsolat   |   Karrier   |   Ajánlatkérés

Copyright 2023 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.