OES mobil spektrométerek felhasználási javaslata

A hordozható spektrométerek méretben, tudásban, árban alkalmazkodnak a vevők igényeihez. Válassza ki az Ön igényének megfelelő típust! Ne vegyen felesleges plusz szolgáltatást, amit soha nem fog használni.

A hordozhatóság általában üzemi feladatokat jelent a karbantartásban, a raktárban vagy a hulladékgyűjtésnél.

Általános célú, pontos vizsgálatokra ajánljuk a PMI-MASTER PRO hordozható spektrométert. A készülék egyaránt alkalmas pontos elemzésekre és válogatásra is. Az opcionálisan választható UV elemek vizsgálatára alkalmas szondával (Lásd: Képgaléria 2. kép) képes alacsony C, S, P tartalmú acélok pontos vizsgálatára is.

Nagyon fontos követelmény volt a szondák tervezésénél a súly és a jó hozzáférhetőség, amely biztosítja a különböző nehezen hozzáférhető helyeken történő kényelmes vizsgálatot.

A hordozhatóság melletti fontos szempont a különböző alakú darabok (drót, rúd, csavar stb.) biztonságos vizsgálata, a megfelelő pontosság tartásával. Ezekre a vizsgálatokra a kiegészítő feltétszerszámok jelentenek megoldást.

TEST-MASTER PRO hordozható spektrométert folyamatos nagy számú próba válogatására, vagy  elemzésére ajánljuk. A készülék megnövelt szikrateljesítményével különleges anyagok és öntvények vizsgálatára is alkalmas. A robosztus kivitel alkalmassá teszi a nehezebb üzemi vizsgálatok közötti felhasználást. A beépített számítógép és a szűrőrendszerek képesek elviselni a rideg üzemi körülményeket is.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére!

grimas-30-logo-yellow-01

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Szolgáltatások   |  Hírek / Érdekességek   |   Rólunk   |   Kapcsolat   |   Karrier   |   Ajánlatkérés

Copyright 2023 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.