Hirox mikroszkóp alkalmazása a bűnügyi technikában

Az RH-2000 3D videomikroszkóp alkalmazási területeinek egyike a bűnügyi technika: ujjlenyomatok, okiratok, hologramok vizsgá­lata, képalkotás, képelemzés.

A bűnügyi vizsgálatok egyik legfontosabb technológiája a képalkotás, képelemzés.  A csúcstechnológiás Hirox RH-2000 3D videomikroszkóp megoldást nyújt számos rutin vagy speciális vizuális vizsgálatra. A berendezés kompakt mértének köszönhetően helyszíni vizsgálatokhoz is rendszerint alkalmazzák. A motorizált tárgyasztallal és „tiling”, vagyis szkennelési funkcióval komplett ujjlenyomatokról, dokumentumokról, okiratokról készíthetünk képet nagy nagyításon.

Hologram vizsgálatánál kiválóan alkalmazható a forgófejes optikai adapter, amellyel 360°-ban pásztázhatjuk a felületet normál LED vagy akár UV megvilágítás használatával. A Z-irányú motorizáció lehetővé teszi a kibővített fókuszú képalkotást (EFI, multifókusz) mely segítségével mérhető 3D képet kapunk a vizsgálandó tárgyról, például lövedékről, töltényhüvelyről.

Az alkalmazási területek palettájának csak a felhasználó szab határt, a Hirox RH-2000 3D rendszere gyors, precíz és professzionális segítséget nyújt minden helyzetben.

 

Tekintse meg bemutató videónkat a bűnügyi technikai alkalmazásokról:

 

A gyártó honlapján még több bűnügyi technikai alkalmazással kapcsolatos videót talál!

 

Kapcsolat: Kelenföldi Brigitta vagy Majercsák László

Elérhetőségek: 06 1 420 5883 vagy info@grimas.hu

grimas-30-logo-yellow-01

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Szolgáltatások   |  Hírek / Érdekességek   |   Rólunk   |   Kapcsolat   |   Karrier   |   Ajánlatkérés

Copyright 2023 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.