Innováció a termográfiai vizsgálatok terén

Szeretné tudni gépe vagy az elektronikai, mechanikai berendezése állapotát, élettartalmát vagy háza/gazdasági épülete, csővezetéke szigetelését, fűtésrendszere jóságát vagy a gyártás folyamán felmerülő problémákat és a termékek tulajdonságát?

Akkor a mai versenyhelyzetben elengedhetetlen ezek termográfiai vizsgálata.

 

Tárcsafék hőkép Csővezeték hőkép Processzor hőkép Vill. csatlakozás hőkép Vill. motor hőkép

 

A termográfia vezető fejlesztője

A FLIR Systems az elmúlt 10 hónapban 3 új szériát ajánl Önnek, miközben a már bizonyított készülékek folyamatosan fejlődnek. Az Ön problémáinak feltárása és elhárítása érdekében, megkönnyítjük feladatát a felhasználói támogatásokkal és több mérési funkcióval!

Gyors, könnyű karbantartás

Az InfraCAM / InfraCAM SD jelentek meg nagy népszerűséggel a fejlődő országokban. A gyors egyszerű állapot felmérés és a megelőző/ellenőrző karbantartás terén kiválóan alkalmazható.
Továbbá épületek hőszifgetelésének ellenőrzésére és fűtés technikai vizsgálatokra  BCAM / BCAM SD típusok szolgálnak.

Professzionális felmérések és diagnosztika

A következő lépésben szintén a hordozható (mobil) hőkamerák terén fejlesztette ki a 640-es szériát, amelyben 3 új típus található. Az SC640-es hőkamera a mobil diagnosztika terét célozta meg, míg a P640 -es típus a professzionális karbantartás és az állapot ellenőrzést támogatja, míg a B640 -es egy speciális minden igényt kielégítő épület diagnosztikai eszköz.

Speciális feladatok elvégzése, K+F

Végül de nem utolsó sorban a speciális labor, nagy sebességű és felbontású kamerák szériája volt. Itt két új főbb típust az SC6000 és az SC4000 rendszereket ajánlja. Ezek a típusok, kisméretű objektumok és/vagy nagyon gyors folyamatok vizsgálatában, hihetetlen nagy segítséget nyújthat a hőmérséklet és hőmérséklet eloszlás mérése területén.

Sokoldalú alkalmazás, néhány területen

Elektronika,  Energiaipar,  Építőipari,  Gépipar,  Hadi ipar,  Jármű Ipar,  Repülő Ipar,  Könnyűipar,  Kutatás/Fejlesztés, Technológia,  Mezőgazdaság,  Élelmiszeripar,  Nehézipar, Vegyipar/Gyógyszeripar, Villamos Ipar

 Termográfia - Termovízió - Infrakamera - Hőkamera - Termokamera

 

grimas-30-logo-yellow-01

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Szolgáltatások   |  Hírek / Érdekességek   |   Rólunk   |   Kapcsolat   |   Karrier   |   Ajánlatkérés

Copyright 2023 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.