Fényképes beszámoló a GRIMAS Jubileumi Partyról

Jubileumi évünk alkalmából szeretnénk megköszönni kedves partnereink hűségét.

 

Egyszer volt, hol nem volt, húsz évvel ezelőtt egy kellemes nyári napon, 1993. június 30-án megalakult a Grimas Ipari Kereskedelmi Kft. Az alapító tagok minden tudásukat és lelkesedésüket beleadták, hogy egy szakmailag és emberileg is kiemelkedő céget keltsenek életre. A húsz év alatt sok minden változott, de az elvek, amik a szervezetet mostanáig sikerrel vitték előre, a mai napig megmaradtak.

 

Most a Grimas Kft. csapata megünnepli ezt a húszévnyi múltat. Ezen alkalomból 2013. Július 5-6-án a Patca községében található Katica Tanya fogadta vendégeinket, hogy együtt ünnepeljük meg a Grimas Kft. fennállásának 20. évfordulóját egy felejthetetlen Jubileumi Party keretében.

 

A helyszín lehetőséget nyújtott rengeteg izgalmas programban való részvételre. Többek között különleges élmények, természetközeli kihívások, aktív kikapcsolódást ígérő versenyfeladatok segítségével tehettük próbára képességeinket, és alapozhattuk meg jókedvünket. Kiemelkedő és leghűségesebb törzsvásárlóinkat a „GRIMAS Kft. KIEMELT TÖRZSVÁSÁRLÓJA” címmel és nagyértékű kedvezményekkel ajándékoztuk meg. Majd amikor már kellemesen elfáradtunk, a napot egy hangulatos vacsorával koronáztuk meg.

 

Köszönjük a résztvevőknek, hogy jelenlétükkel hozzájárultak a rendezvény emlékezetességéhez! A party mellett természetesen egész évben nyereményjátékokkal és vásárlói kedvezményekkel kedveskedünk hűséges, visszatérő vevőinknek.

 

Jubileumi évünk alkalmából köszönetünket fejezzük ki partnereink lojalitásáért, beleértve beszállítóinkat és vevőinket, illetve cégünk közvetlen munkatársainak szorgos munkájáért.

Fogadják tehát szeretettel a tiszteletükre megrendezett GRIMAS Jubileumi Party alkalmával készült fényképes beszámolónkat:

 

100 kép az ezerarcú vendégseregről

 

 

grimas-30-logo-yellow-01

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Szolgáltatások   |  Hírek / Érdekességek   |   Rólunk   |   Kapcsolat   |   Karrier   |   Ajánlatkérés

Copyright 2023 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.