MeterLink™ - vezeték nélküli kapcsolat

MeterLink ™ - a vezeték nélküli kapcsolat, infravörös hőkamerák és nedvesség-, páratartalommérő /digitális multiméter mérőeszközök között a FLIR -től!

2010 márciusában az iparágban elsőként a FLIR piacra dobta a MeterLinkTM funckiót, vagyis vezeték nélküli kapcsolatot egy tetszőleges FLIR hőkamera és a FLIR leányvállalata, az Extech által gyártott mérő berendezések között.

MeterLinkTM leegyszerűsíti az elektromos és épületgépészeti vizsgálatot végző személy munkáját, lehetővé téve a mérő berendezés által szolgáltatott adatok BluetoothTM-on keresztül történő továbbítását az infravörös hőkamerába és ezen értékek felhasználását az infravörös hőkép megalkotásában, a pontos jól koordinált dokumentáció készítése érdekében. Az új MeterLinkTM technológia időt takarít meg, és megakadályozza a hibás felvételek és feljegyzések készítését.

Példának okáért, elektromos alkatrészek termográfiai vizsgálata során, a felhasználó fontos elektromos értékeket, mint áram, feszültség értékeket tud küldeni a MeterLinkTM-kel felszerelt Extech EX845 1000A AC/DC mérőműszerről közvetlenül a FLIR infravörös hőkamerára. Épület szakemberek számára, akik a páratartalom, vízszivárgás területén dolgoznak, a MeterLinkTM az Extech InspectorPro M0297 multi funkciós páratartalom/légnedvességmérő készülékkel működik együtt.

Guy Pas, a Commercial Systems EMEA értékesítési alelnöke, kiemelte, a MeterLinkTM kifejlesztésében jelentős szerepet játszó felhasználói véleménynyújtást: „Sokat hallottuk ügyfeleinktől, hogy szeretnék, ha az infravörös hőkameráink „beszélni tudnának” a mérőműszereikkel. A MeterLinkTM lehetővé teszi a FLIR ügyfelei számára, hogy a fejlett, multi funkciós Extech mérőműszerek által szolgáltatott értékes adatokat az infravörös képbe integrálják. A MeterLinkTM és a kapcsolódó csatlakozási funkciók, amelyeket most bemutatunk, a FLIR-nek, az infravörös hőkamera ipar-beli innováció és vezetői szerep irányában való elkötelezettségét képviseli.”

Az új, ebben az iparágban elsőként megjelenő funkció tartalmazza:

• MeterLinkTM - BluetoothTM- alapú kapcsolat az Extech mérő berendezésekkel

• Azonnali jelentéskészítés – A hőkamerán belüli alkalmazás PDF formátumú vizsgálati jelentést készít menet közben. A vizsgálatot végző személy könnyedén össze tudják vonni a képet és az eredményeket egy teljesen formatált PDF formátumú jelentésbe, amelyet USB memória egységen (pen drive) keresztül a közvetlenül a munkaterületen átadhatunk az ügyfélnek.

• BluetoothTM Hangfelvevő– Csatlakoztatható a BluetoothTM készülékekhez. A vizsgálatot végző személy most már BluetoothTM headset-et is csatlakoztathatnak a FLIR infravörös hőkamerákhoz, melynek segítségével szóbeli megjegyzéseket fűzhetnek a jelentésekhez.

• Copy-to-USB (USB-re másolás) – A képeket vagy jelentéseket közvetlenül USB-re (pen-drive-ra) menthetjük. A Copy-to-USB növeli a felhasználó kényelmét, mivel időt takarít meg, és leegyszerűsíti a fájlmegosztás számítógép, USB kábel, email vagy internet használata nélkül.

• IR Window Auto-Correction (ablakon belüli automatikus korrekció) – Automatikus érzékenység kompenzáció az IR ablakok számára. Az IR Window Auto-Correction biztosítja, hogy a termográfus kapcsolatban marad a pontos diagnosztikai műszerekkel, akkor is, ha védelmi funkciójú biztonsági illesztő egységre, mint a „view port”, vagy IR „window” használata szükséges.

Az új funkciók, a tetszőleges FLIR termokamerákhoz, 2010. márciusától elérhetőek.

 

grimas-30-logo-yellow-01

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Szolgáltatások   |  Hírek / Érdekességek   |   Rólunk   |   Kapcsolat   |   Karrier   |   Ajánlatkérés

Copyright 2023 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.