Fejlesztés az Yxlon-tól: SMART EVO

Az Yxlon Koppenhága új korszakot nyit a hordozható röntgen alkalmazások világában az okosabb munkafolyamatok területén a SMART EVO szériával.

NAGY TELJESÍTMÉNY

A SMART EVO készüléket úgy tervezték, hogy megfeleljen a nemzetközi biztonsági előírásoknak, minden egység egyenkénti tesztelésen esett át biztonsági és pontossági aspektusból egyaránt. A SMART EVO 200D 1.0mm fókuszponttal és 750 W állandó feszültségű röntgen teljesítménnyel rendelkezik, ami nagyobb felbontású eredményeket, rövidebb expozíciós időt és magas teljesítményt biztosít.

 

MEGALKUVÁST NEM ISMERŐ TELJESÍTMÉNY 

Mielőtt elmerülnénk a SMART EVO nagy teljesítményének részleteiben, szeretnénk az Yxlon Koppenhága köszönetnyilvánítását közvetíteni az eddig érkezett visszajelzéseket tekintve.

És most térjünk vissza a nagy teljesítményhez...

Amikor az EVO projekt elindult az Yxlon törekvése az volt, hogy egy hordozható termékcsaládot hozzanak létre nagy röntgen teljesítménnyel és a legmodernebb felhasználói felülettel párosítva.  Hordozható berendezések létrehozásakor nagyon fontos megtalálni a megfelelő egyensúlyt.

A trükk az, hogy olyan terméket kell létrehozni, amely amellett, hogy könnyű mégis robusztus és nagy teljesítményre képes. Általában ez egy kompromisszumot eredményez, de nem az SMART EVO széria esetében, ahol sikerült elérni a még robusztusabb, ám könnyebb kivitelt, miközben a hőszigetelés is fejlődött.

Annak érdekében, hogy a SMART EVO széria paramétereit meghatározhassák, az Yxlon Koppenhága szakértői konzultáltak az ügyfelekkel. A felhasználók legfontosabb szempontjait ötvözték a technológiai tapasztalatokkal, és sikerült egy megalkuvást nem ismerő kialakítású és működésű berendezést létrehozni, ami elengedhetetlen volt az ügyfelekkel közös jövőkép megvalósítása érdekében.

 

OKOSABB MUNKAFOLYAMAT

Az ergonomikusabb dizájn és az alacsonyabb súly könnyen kezelhetővé és áthelyezhetővé, a széles hőmérsékleti tartomány (-20˚C-tól +50˚C-ig) pedig megbízhatóvá tette a SMART EVO berendezést. És gördülékenyebb működést tesz lehetővé még rendkívüli környezeti viszonyok között is. Az intuitív felület okosabb munkafolyamatot tesz lehetővé.

Az új SMART EVO csőfejek és CONTROL EVO  kombinációja a kulcs a továbbfejlesztett munkafolyamathoz. Mivel az egységek könnyebbek, gyorsabban kezelhetők és átállíthatóak. A SMART EVO magas minőségű fém kerámia röntgen csővel van felszerelve, és robusztus kompozit borítása minden alapvető fontosságú alkatrészt megvéd a berendezésben. Az új CONTROL EVO technológia természetesen illeszkedik a modern vásárlói beállítási igényekhez és további olyan funkciókkal rendelkezik, amelyekkel időt lehet megtakarítani az adminisztráció területén is, amely által maximálisan kihasználható az üzemidő.

Végül, az ügyfeleink egy intelligensebb munkafolyamatról álmodtak - és túllépni a praktikusságon. Meghallgattuk az álmaikat, amelyek most valósággá váltak.

 

TARTÓSRA TERVEZVE

A rendszer megfelel az IP65 szabványnak, ami azt jelenti, hogy a berendezés teljesen jól működtethető poros vagy nedves

környezetben is. A tervezés egyik fő szempontja volt, hogy a berendezés rendkívül robusztus legyen és a világon bárhol működőképes legyen - még a legzordabb és legtávolabbi környezetben is.

A berendezéseknek a kezelést is kell állniuk, ami nehéz feladat. Amikor terepen vizsgálnak a kollegák, nem viselnek kesztyűt, és az ütések, vízcseppek és horzsolások  a rendszeres használat során előfordulnak. A SMART EVO robusztus kialakítása, a jobb kezelhetőség érdekében kifejlesztett ergonómia és az integrált védő lökhárítók teszik tartóssá és strapabíróvá a készüléket.

A SMART EVO strapabírásra lett tervezve - de ne csak a gyártó szavai bizonyítsák ezt, hanem az egyik elégedett ügyfél, Mr. Per Kopperup a Force Technology-tól saját szavaival is elmagyarázza, miért gondolja tartósnak a berendezést:

"A SMART EVO olyan mint az Y.SMART - egyszerűen jól működik. Az EVO 225D megbízható és robusztus. Az elmúlt négy évben nem tapasztaltam egyetlen üzemzavart sem, annak ellenére, hogy egy-két alkalommal elejtettem őket, továbbra is ugyanolyan szépen működnek."

 

TALÁLKOZÁS A JÖVŐVEL

VISSZAMENŐLEG IS KOMPATIBILIS ÉS IDŐTÁLLÓ 

A SMART EVO kompatibilis az Y.SMART és Y.XPO hordozható röntgenkészülékekkel. Ethernet felület teszi lehetővé a távdiagnosztikát és szoftver frissítéseket. Az USB csatlakozás megkönnyíti és vezérli a rendszert USB-soros konverteren keresztül, a diagnosztikai riportok így mentésre kerülnek, és a szoftverfrissítések is használhatóak terepen. Emellett Bluetooth kapcsolat is elérhető. Mindezek okossá és időtállóvá teszik az EVO készüléket.

Egy új termék tervezése általában egy álommal kezdődik, az álom valóra váltását gyakran megnehezítik az anyagok kivitelezésbeli korlátai, a technológiák vagy a források. Az Yxlon Koppenhága azonban nem ismer kompromisszumokat az álmok valóra váltásában.

A több éves tapasztalatot kombinálták a szaktudással és a legmodernebb dizájnnal, így alkották meg az eddig leginkább megalkuvást nem tűrő termékcsaládot. Próbálja ki Ön is a SMART EVO készüléket, a hordozható röntgenkészülékek jövőjét.

 

 

grimas-30-logo-yellow-01

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Szolgáltatások   |  Hírek / Érdekességek   |   Rólunk   |   Kapcsolat   |   Karrier   |   Ajánlatkérés

Copyright 2023 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.