Ipari design-díjat nyert a Sonatest Prisma készüléke 2013-ban

A prisma a legújabb termék, amelynek megalkotása során a kutatásra- és termékfejlesztésre összpontosítottak a Sonatest technikusai.

A fejlett ultrahangos hibadetektor olyan rendkívül átfogó vizsgáló és mérőeszközt kínál a felhasználók számára, amely upgrade-elhető TOFD és fázisvezérelt képességgel is. A telepítés bárhol elvégezhető, nem szükséges visszaküldeni az eszközt, kivonni a használatból, nincs kárba veszett idő.

Egyszerű kezelhetőség, remek teljesítmény, fejlett funkciók jellemzik, és a masszív burkolat egyszerűséget, könnyű használhatóságot és megbízhatóságot kölcsönöz a felhasználó számára.

Kategóriájában a legjobb méretű és felbontású kijelzőjének köszönhetően a prisma intuitív és munkafolyamat-vezérelt felületet biztosít a végfelhasználó számára. Kiváló képkijelző képességét használva Full screen/Teljes képernyő módban lehetővé teszi, hogy a kijelző 100%-át használjuk a szkennelt kép megjelenítésére. Számos felület elérhető az összes szkennelési módban lásd úgy a dolgokat, ahogyan szeretnéd. Amplitúdóban, vagy mély C-szkennelésben a felületek szerkeszthetőek. Használja ki a fejlett felületi módok előnyeit, úgymint a simítást, a kontúrozás és az átlagolást, mely mind elérhető, növelve a jelminőséget.

A prisma szigorú előírásoknak megfelelően lett kialakítva, kemény, ütésálló belső váz, a külső hatásokat elnyelő és IP66 besorolású borítás használatával, ami teljes védelmet biztosít a készüléknek a finom por és vízsugár által okozott károsodással szemben.

Alkalmazása jellemzően széleskörű, beleértve a hegesztési varratvizsgálatot, korrózió feltérképezést, repülőgép-ipari és a kompozit vizsgálatokat is.

Tekintse meg magyar nyelvű prospektusunkat

 

 

grimas-30-logo-yellow-01

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Szolgáltatások   |  Hírek / Érdekességek   |   Rólunk   |   Kapcsolat   |   Karrier   |   Ajánlatkérés

Copyright 2023 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.