Red Dot Award fődíjas lett a SMART EVO

Az új YXLON SMART EVO mobil röntgenek 2015-ben elnyerték a "Legjobbak legjobbjának" járó terméktervezési fődíjat a tekintélyes Red Dot Award-on.

A SMART EVO ezen a rangos, világszínvonalú eseményen 38 fős zsűri előtt igazolta kiváló teljesítményét. Összesen 4928 résztvevő közül az YXLON új termékcsaládja emelkedett ki a legjobban, így megkapta a fődíjat, amely a csúcsminőség és az innovatív terméktervezés elismerése.

A Legjobbak legjobbja díj a legmagasabb egyéni díj a Red Dot Award-on. Csakis a legkiválóbb termékek kaphatják meg ezt a díjat – 2015-ben a nevezések csupán 1,6 %-a részesült ebben az attraktív elismerésben. Ez azt jelenti, hogy az YXLON a modern terméktervezés egyik előfutára az iparon belül.

A kezdetektől arra törekedett az YXLON, hogy a SMART EVO termékek teljesítménye és műszaki specifikációja a legjobbak közül is a legjobb legyen. E díjjal bebizonyosodott, hogy az YXLON sikerrel járt. Mivel a dán cég piacvezető, így a törekvéseik arra összpontosultak, hogy egy jól működő, friss, de mégis lenyűgöző modellel álljanak elő.

A Harrit & Sørensen ipari tervezőcsapattal való együttműködés a dizájnt és a funkcionalitást egy új szintre emelte egy amúgy konzervatív iparágban. Segítségükkel sikerült tökéletesen egyesíteni a legjobban működő terméket a legjobb ipari dizájnnal – így, elkülönülve a versenytől, lett a SMART EVO a legjobbak legjobbja minden paraméter terén. Az YXLON Koppenhága hálás és büszke, hogy ebben a rangos elismerésben részesült.

 

A témában KIK KAPJÁK IDÉN A PIROS PONTOT? - Red Dot Design Award 2015 címmel a Gyártástrend Magazinban is jelent meg cikk.

Az online olvasható cikkért kattintson ide.

grimas-30-logo-yellow-01

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Szolgáltatások   |  Hírek / Érdekességek   |   Rólunk   |   Kapcsolat   |   Karrier   |   Ajánlatkérés

Copyright 2023 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.