Az Airstar brand és ami mögötte van

Innováció és tökéletesség. Az Airstar fény­ballonokat gyártó vállalat partnerként áll hozzá a különböző világítás­technikai ki­hívásokhoz.

Az Airstar 1994-ben alakult meg Grenoble (Franciaország) közelében. A briliáns ötlet Pierre Chabert francia vállalkozó agyából pattant ki. Ma már messze vagyunk az első héliummal töltött, izzóval kivilágított ballontól. A márka világhírű és elismert olyan alkalmazási területeken, mint az építőipar, a biztonságtechnika, a filmipar, az építőipar, a rendezvények és élő show műsorok. Sőt, az alkalmazási területek még az űrkutatásra is kiterjednek. A vállalat hírszerző, megfigyelő, felderítő ballonokat, sztratoszférikus léggömböket, léghajókat és hőszigeteléseket is biztosít a műholdak számára. Ezenkívül a közúti koncepció keretein belül utcai világítás és "fűtő-fény" is rendelkezésre áll a termékkínálatban, létezik ballon erdők megvilágítására, illetve pillanatok alatt felinstallálható kupolák (pl. Solar Impulse) is színesítik a palettát.

Yves Saint Laurent divatshow, Párizs

Napjainkban az Airstar vezető szerepet tölt be a felfújható technológiák tervezésében és gyártásában minden iparágban a világítástól az űrhajózásig vagy az építészetig. A cég 13 országban 22 irodát, 3 gyártó telephelyet üzemeltet Franciaországban és az Egyesült Államokban, 180 munkatárssal világszerte. Lewis Hamiltontól Jennifer Lopezig, Elton Johntól Bertrand Piccardig, az Airstar családi album tele van csillagokkal.

Az Airstar úgy döntött, hogy a találmányaira áldozza erőforrásait: „Felnézünk az égre és a csillagokra, mert szeretjük álmainkat, és megengedjük magunknak, hogy megvalósítsuk őket. Szeretnénk hozzájárulni egy jobb jövő megteremtéséhez a bátorságunk és az innovációink által. Mi egyszerűen szeretjük felfedezni a radikálisan új módszereket az emberi igények hatékony megválaszolására. A feltalálóink, varrónőink, villanyszerelőink, mérnökeink, szakembereink és csapatunk valamennyi tagja világszerte így vélekednek.”

Airstar fényballonok a Titanic film forgatásán

_

A gyártó termékeit a keresse kínálatunkban:

 

_

Érdeklődés, ajánlatkérés esetén keressen minket elérhetőségeinken:

Baráth Richárd

szakterületi üzletkötő – roncsolásmentes anyagvizsgálat

06 1 420 5883 vagy info@grimas.hu

grimas-30-logo-yellow-01

Elérhetőségek

Irodai cím:
1214 Budapest, Puli sétány 2-4.

Telefonszám:
+36 1 420-5883

Email:
info@grimas.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 7:30 - 16:00

Kérjük fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót

Szolgáltatások   |  Hírek / Érdekességek   |   Rólunk   |   Kapcsolat   |   Karrier   |   Ajánlatkérés

Copyright 2023 | GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. ©  Minden jog fenntartva.