Használt szakítógép kínálatunk

Használt szakítógép kínálatunk

Tekintse meg raktáron lévő modern vagy modernizált, illetve régebbi, de modernizálható szakítógépeink kínálatát.

  1. Hegewald&Peschke – EU-40 Inspekt Retrofit – 400 kN

400 kN terhelhetőségű, teljes körűen modernizált hidraulikus szakítógép. A szakítógép alapja egy VEB (WPM) EU-40 klasszikus keletnémet terhelő keret felújítva, melynek tartozékai a szakítóvizsgálati ékes befogópofák, vállas próbákhoz való tartók, nyomó- és hajlító vizsgálati feltétek.

A modernizációhoz szükséges elemeket a Hegewald&Peschke GmbH szakítógép gyártó szállította. Ez tartalmaz egy vezérlő elektronikával összeépített új hidraulika rendszert, erő- és elmozdulás mérő berendezéseket, új végállás kapcsolókat, valamint kézi vezérlő panelt, teljes értékű LabMaster vezérlő szoftvert és MFA25 mechanikus nyúlásmérőt.

A szakítógépet anyagvizsgáló laboratóriumoknak, illetve a vas/acéliparban dolgozó cégeknek ajánljuk. Felszerelhető magas hőmérsékletű kemencével, illetve egyéb opciókkal a vevői igények szerint.

 

2. Hegewald&Peschke – Messphysik Beta NG 50/5 Inspekt Retrofit – 50 kN

A Messphysik szakítógép régi bemutató készülékünk volt, ipari használatban soha nem vett részt. Masszív felépítésű, két golyós orsóval és négy vezető oszloppal rendelkezik, Osztrák gyártmány.

Az eredeti erőmérő cellát megtartva új vezérléssel építi össze Németországban a nagynevű Hegewald&Peschke GmbH. A modernizáció része a LabMaster vezérlő szoftver, melyet a vevő igényei szerint konfigurálunk. A készülékhez tudunk ajánlani új, vagy használt szakítóvizsgálati befogókat, illetve bármilyen egyéb készüléket húzó, nyomó, vagy hajlító vizsgálatokhoz. Ezen felül a készülék fel van készítve MFA felcsíptethető nyúlásmérő fogadására is.

A szakítógépet a gépgyártásban, komponens vizsgálatban, illetve alumínium iparban dolgozó cégeknek ajánljuk.

 

3. Hegewald&Peschke – Inspekt table 20 kN

A 20 kN-os, állványon álló asztali szakítógép a Grimas Kft. jelenlegi bemutató készüléke. Felszerelt lapos és hengeres próbatestek szabványos szakítóvizsgálatainak elvégzésére, MFA 25 felcsíptethető nyúlásmérővel kiegészítve. A vezérlő szoftver aktuálisan frissített a legújabb verzióra.

4. Frank Prüfmaschinen – 50 kN 

Kétoszlopos, mechanikus, csavarorsós szakítógép 1986-ból. Ez egy nagyon robusztus, 100kN-os berendezés 50kN-os erőmérő cellával és szintén maximálisan 50kN-os vizsgálathoz megfelelő szakító befogókkal. A készülék megfelelően működik a gyári analóg vezérlőegységgel és kefe nélküli szervomotorral. A vezérlőhöz csatlakoztatható nyomtató. A vizsgálógépet napi üzemeléshez felkészítve adjuk át, karbantartva, új külső festéssel és állványzattal. Teljes körű műszaki dokumentáció, használati utasítás tartozéka a készüléknek. Beüzemelést és szervizhátteret biztosítunk.

A szakítógépet modernizálva is megrendelheti, korszerű vezérlőegységgel és szoftverrel, opcionálisan 100kN terhelhetőségre átépítve.

 

További régi szakítógépeink, melyek modernizálása lehetséges:

  1. VEB (WPM) EU-10 – 100 kN

Klasszikus, keletnémet, alsó munkahengeres 100kN-os hidraulikus szakítógép, hiánytalanul, nagyon szép, megkímélt állapotban.

  1. VEB (WPM) EU-20 – 200 kN

Klasszikus, keletnémet, alsó munkahengeres 200kN-os hidraulikus szakítógép keret, melyhez modernizációt kínálunk.

  1. VEB (WPM) 500 kN

Klasszikus, keletnémet, felső munkahengeres 500kN-os hidraulikus szakítógép keret, melyhez modernizációt kínálunk.

  1. VEB (WPM) EU-100 – 1000 kN

Klasszikus, keletnémet, alsó munkahengeres 1000kN-os hidraulikus szakítógép, hiánytalanul, beüzemelhető állapotban. Modernizáció elérhető hozzá.

  1. SZ-10 – 100 kN

Egyszerű, egyoszlopos, elektromechanikus szakítógép, melyhez digitális adatgyűjtést kínálunk.