Inspekt table 10-20-50-100-250 kN asztali szakítógépek

Inspekt table 10-20-50-100-250 kN asztali szakítógépek

Inspekt table asztali elektromechanikus szakítógép 10kN, 20kN, 50kN, 100kN, 250 kN maximális terhelhetőséggel.

A megbízhatóság és flexibilitás nagyon fontos elvárás volt az Inspekt table széria kifejlesztésekor. Mint a Hegewald & Peschke MPT GmbH minden termékénél, úgy itt is kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokat használják fel a vizsgálógép gyártásakor. 

Az Inspekt table szériánál a vásárló választhat az asztali és a külön álló kivitel között. A felhasználási igényektől függően kétféle kézi vezérlővel, azaz távirányítóval rendelheti a gépet. Az RMC7 típusú távirányító rendelkezik terhelés-út adatok kijelzéssel, ami lehetővé teszi a készülék külső számítógépet kikerülve történő használatát.

Az Inspekt table tipikus felhasználási köre a bejövő és kimenő termékek anyagvizsgálata az iparban, valamint anyagvizsgáló laboratóriumokban történő kutatás-fejlesztés.

Ezért is választható hozzá mechanikus, pneumatikus, vagy hidraulikus befogó is, valamint rendelhető T-hornyolt asztallal is speciális készülékekhez.

Felszerelhető és csatlakoztatható érintéses és érintésmentes nyúlásmérő a próbadarab alakváltozásának és szakadási nyúlásának pontos meghatározásához.

A pontos és megbízható erőmérés minden esetben kiváló minőségű erőmérő cellák segítségével történik. Ezek olyan érzékelőkkel vannak felszerelve, melyek garantálják a beállítási és kalibrációs paraméterek automatikus felismerését. Az elektronika megengedi az 1. osztályú mérési pontosságot a DIN EN ISO 7500 szerint az erő 0.4%-ától 100%-ig. Opcionálisan elérhető a még nagyobb érzékenységű, 0.5 osztályú mérési pontosságú erőmérés.  

 

Technikai részletek megismeréséhez, kérjük tekintse meg prospektusainkat.

 

Amennyiben nagyobb teljesítményű, álló szakítógépek érdeklik, tekintse meg az Inspekt szériát.

Amennyiben kisebb teljesítményű asztali szakítógépeket keres és a beszerzés árérzékeny, tekintse meg Inspekt table blue szériánkat.

Képgaléria (kattintson a képekre)

Elérhető dokumentumok

Adatok a gyártó honlapján

Hegewald & Pescke GmbH