Mechanikus szakítógépek modernizálása

Mechanikus szakítógépek modernizálása

Hagyományos mechanikus szakítógépek felújítása, digitalizálása és teljes modernizálás keretében az aktuális ISO 6892 szabvány szerinti szakítóvizsgálat elvégzésére történő alkalmassá tétele.

 Cégünk több éve sikerrel foglalkozik hagyományos mechanikus szakítógépek felújításával, modernizálásával és digitalizálásával.

Technikai hátterünk a szakítógép vezérlések terén a német gyártmányú, kiváló minőségű, sorozatban előállított DOLI digitális vezérlőegységek és a hozzá tartozó, adatgyűjtéshez szükséges jeladók és útadók. Ennek segítségével bármilyen régi típusú, működő szakítógépet át tudunk alakítani úgy, hogy a kijelzés és az adatgyűjtés digitálisan történjen számítógépen.

 

Ezen túl foglalkozunk szakítógépek teljes körű modernizálásával is mely elvégeztével a szakítógép alkalmas lesz a 2009-ban életbe lépett ISO 6892 szabvány szerinti, nyúlás sebessége után történő szabályozásra is. A vásárló kérésére akár külső megjelenésében is felújíthatjuk 4 oszlopos szakítógépét. Mindezekben technikai partnerünk az első osztályú anyagvizsgáló gépeket és az azokhoz tartozó kifinomult szoftvereket fejlesztő és gyártó Hegewald & Peschke Meβ und Prüftechnik GmbH. A próbadarab nyúlásának pontos mérésére ebben az esetben is ajánljuk külső mechanikus, vagy érintésmentes extenzométereinket.

 

Mechanikus szakítógép modernizálás referenciáink:

- Instron 200 kN szakítógép – Electrolux, Jászberény

- AVK Budapest Sz-10, 100 kN szakítógép – Ajkai SzkI és Kollégium Bánki Donát Intézményegysége

- AVK Budapest Sz-10, 100 kN szakítógép – Gyöngyösi József Attila Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium

Képgaléria (kattintson a képekre)