100kN-os szakítógép üzemel a Phoenix Contact-ban

100kN-os szakítógép üzemel a Phoenix Contact-ban

2016.05.23. A Hegewald & Peschke sikeresen leszállított egy 100kN-os Inspekt table szakítógépet ékes befogókkal, nyomólapokkal és nyúlásmérővel.

A Phoenix Contact nemzetközi vállalat beruházott egy újabb Hegewald & Peschke berendezésre. A cég automatizálási technológia és csatlakozók gyártásával és kereskedelmével foglalkozik világszerte. Miután sikerült felszerelni az egyik indiai üzemüket egy Inspekt mini 3kN szakítógéppel 2016. márciusában, egy 100kN-os vizsgáló berendezést is megrendeltek a kínai üzemükbe.

A szakítógép ékes befogókkal, nyomólapokkal és egy MFX200-as nyúlásmérővel van felszerelve. A legkülönbözőbb alkalmazásokhoz használják, pl. sodronyok és csatlakozók szétbontásától kezdve, vezetékek és kábeleken végzett szakítóvizsgálaton át, valamint a DIN50106 szabvány szerint fémes anyagokon végzett kompressziós vizsgálatokig.

A Hegewald & Peschke MPT GmbH. és a Phoenix Contact együttműködése hosszú és sikeres múltra tekint vissza, és számos üzemükben lett felszerelve  különböző anyag- és alkatrészvizsgáló berendezésekkel Németországban, Indiában és Kínában egyaránt.

 

Adatok a gyártó honlapján

Hegewald & Pescke