10kN-os szakítógépek üzemelnek a Kingspan-ban

10kN-os szakítógépek üzemelnek a Kingspan-ban

2014.05.08. A Hegewald&Peschke sikeresen leszállított két 10kN-os Inspekt table blue szakítógépet a Kingspan burkardtsdorfi gyárába.

A Kingspan Insulation GmbH. burkardtsdorfi gyára szigetelőanyagok húzó- és nyomószilárdságának vizsgálatára használja az Inspekt Table BLUE berendezéseket. A Kingspan szigetelőanyagok gyártásával és kereskedelmével és magáningatlanok építésével foglalkoznak. Mindkét berendezés anyagspecifikus befogókkal van felszerelve, 10kN-os szakítógépek mozgatható húzófeszültség lengéscsillapítókkal és nyomólapokkal. A feszültség- és nyomóvizsgálat révén a mintára kifejtett terhelés előre meghatározható, annak érdekében, hogy a szigetelő anyagok élettartama különböző környezeti hatások és felhasználó-specifikus terhelésektől függően meghatározható legyen.

A LabMaster vizsgálószoftver használatával minden mérés a szabványoknak megfelelően végezhető és a felhasználó előírásai szerint rögzíthető. Ez jelentős előnyöket biztosít a felhasználó számára a vizsgálati eljárást tekintve időben és költséghatékonyságban egyaránt.

Adatok a gyártó honlapján

Hegewald & Peschke