Aktuális termékinformációk, termékfejlesztések a Buehlernél

Aktuális termékinformációk, termékfejlesztések a Buehlernél

Ezúton szeretnénk tájékoztatni kedves fogyóanyag vásárlóinkat az aktuális termékinformációkról, változásokról, fejlesz­tésekről.

A Buehler 2014. Augusztus 25-től érvényes közleménye értelmében bizonyos csiszoló és polírozó (GP) anyagok forgalmazása megváltozik.

A Buehler rendszeres időközönként felülvizsgálja termékkínálatát, hogy beazonosíthassa, mely termékek érték el életciklusuk végéhez, vagy mely termékek forgalmazása nem fenntartható. Ezen kívül szándékukban áll csökkenteni azoknak a termékeknek a számát, melyek csak “speciális rendelésre” szállíthatók, és amelyeknek jelentős átfutási idejük, illetve minimális rendelési mennyiségük van. Az alábbi listában felsorolt cikkszámok ezen okok valamelyike alapján kerülnek fejlesztésre, illetve kivezetésre a termékportfólióból.

A leginkább érintett termékcsoportok a következők:

- Replika média

- FibrMet tárcsák

- UltraPrep tárcsák

Amennyiben rendelkezésre áll közvetlen helyettesítő termék, a táblázatban szerepelni fog. Ha közvetlen helyettesítő nem áll rendelkezésre, a Buehler csapata igény szerint tud ajánlani helyettesítő módszert az alkalmazástól függően.

 

Megjelent a CarbiMet csiszolópapír termékcsalád

Ahogyan a fentiekből is kitűnik, a Buehler azon dolgozik, hogy optimalizálja a csiszolópapírok termékválasztékát. 2014 januárjától kezdték el bevezetni egységesen a csiszolópapírok skálájában egyedülálló CarbiMet SiC csiszolópapírt a piacon. És mostanra a Buehler örömmel jelenti be hivatalosan is, hogy a CarbiMet sikerrel szerepel a piacon.

 

Néhány szó a termékről:

Testreszabott rendszer – magas minőségű, különféle hátoldalú és kötésű csiszolópapírok mintaelőkészítéshez és -vizsgálathoz. Kivételes végső felületkezelést és a lehető leghosszabb élettartamot biztosít. Ezek a prémium csiszolópapírok különböző átmérőben és szemcseméretben választhatók, lehetővé téve a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz szükséges megoldásokat.

 
Top 5 értékesítési jellemző:
 
  1. Magasabb anyagleválasztási ráta mint a korábbi CarbiMet 2 és BuehlerMet II verziójú csiszolópapírnál.
  2. Még egységesebb csiszolási mintázat mint a CarbiMet 2 és BuehlerMet II esetében
  3. Egyértelműbb címkézés
  4. Egyszerűsített számozási rendszer
  5. Az új CarbiMet csiszolópapírok egyesítik a Buehler csiszolópapír családot egyetlen globális márkává

 

Megjelent a Varidur 3003 termékcsalád

 

Amennyiben kérdése merülne fel, keressen minket bizalommal.

 

Elérhető dokumentumok