ElectroSub elektronikai szakkiállítás és konferencia

ElectroSub elektronikai szakkiállítás és konferencia

Találkozzunk az ElectroSub elektronikai és elektrotechnikai szakkiállításon és konferen­cián! Nézzen be standunkra (emelet 8A) és hallgassa meg előadásunkat!

Szeretettel meghívjuk az október 11-13. között Budapesten, a Terminal 1 Airport Event Centerben megrendezendő ELECTROSUB szakkiállításra, mely az elektronikai ipar kiemelkedő üzleti és szakmai eseménye.

A rendezvény 80 kiállítója között a Grimas Ipari Kereskedelmi Kft. is képviselteti magát. A kiállításhoz egy 52 előadást magába foglaló konferencia is kapcsolódik, amihez hasonló még nem volt Magyarországon ebben az iparágban. A konferencián ügyvezető igazgatónk, Harnisch József is tart szakmai előadást „A CT és más vizsgálattechnikák fejlődése és felhasználása a mikroelektronikában” címmel október 13-án pénteken 12.00 és 12.30 között.

A konferencia részletes programja

Szakmai partnereink számára ingyenes regisztrációs lehetőséget biztosítunk a szakkiállításra vonatkozóan, aki pedig az előadásunkat is szívesen meghallgatná, jelentkezzen egy válaszlevélben, mert korlátozott számban tudunk ingyenes belépőt is kínálni a konferencia azon intervallumára, amikor Harnisch úr előadása elhangzik. A konferencián történő részvétel egyébként díjköteles, mindamellett tartalmilag rendkívül gazdag, a csatlakozást ezúton is ajánljuk.

 

Regisztráljon ingyenes belépőért a kiállításra

 

Standunkon bemutatjuk az anyagvizsgálathoz kapcsolódó műszereink kínálatát kiállított berendezéseink, műszereink és a prospektusok, plakátok segítségével. Kérdéseire szakértő válaszokat kaphat a termográfia, metallográfia, roncsolásos és roncsolásmentes anyagvizsgálat elektronikai ipari alkalmazása kapcsán, konzultáljon velünk a felhasználási javaslatokról.

 

Standszámunk: 8A (az emeleten)

 

A standunkon bemutatott műszerek:

 

 

Az elektronikai ipar számára különösen ajánljuk a legmodernebb technológiával működő berendezéseinket, melyeket hely hiányában kiállítani nem tudunk, de standunkon szívesen nyújtunk róla szóbeli tájékoztatást és mutatjuk be videókkal illetve prospektusokkal:

     

  

Regisztráljon ingyenes belépőért a kiállításra

 

További részletek a rendezvény weboldalán olvashatók: www.electrosub.hu

 

Éljen Ön is a lehetőségekkel és látogasson ki az eseményre, találkozzunk október 11-13 között kiállítási standunkon!