Olympus SZ61 sztereomikroszkóp

Olympus SZ61 sztereomikroszkóp

Az SZ51 típusra épülő, kiváló optikai teljesítményű SZ61 zoom sztereomikroszkóp jól alkalmazható rutin- és igényesebb, dokumentálást igénylő ipari ellenőrzési feladatokra.

Rendkívüli mélységélességű és sík kép
A Greenough optikai rendszeren keresztülhaladó kép alacsony szögű konvergenciájának köszönhetően kiválóan sík és nagy mélységélességű képet ad.

 

Kiemelkedő zoom arány
A kategóriájában vezető nagyítási tartomány lehetővé teszi bármilyen minta gyors és kényelmes megfigyelését a legmegfelelőbb nagyításban.

 

ComfortView okulárok
Ez a teljesen új okulár konstrukció gyors és kényelmes megfigyelést biztosít a dioptria és a megfelelő betekintési távolság szabályozhatóságának köszönhetően.

LED-es megvilágítás
A világ első univerzális ráeső/átmenő fényű LED-es megvilágító állványa a LED technológia valamennyi előnyét magában foglalja. A szuperkeskeny, nagy fényerejű LED-ek sikeresen egyesítik az átmenő fényű megvilágítást és a rendkívül keskeny alapot, aminek köszönhetően a minták egyszerűen hozzáférhetőek és manipulálhatóak.

Dokumentáció és elemzés
Az SZ61TR C-szerelésű portján keresztül Olympus digitális kamera csatlakoztatható a mikroszkópra. Az alkalmazási célnak legmegfelelőbb kameramodell több közül választható ki. Szoftvercsomagjaink között is megtalálható az egyedi igényeknek megfelelő, az egyszerű archiválástól az elemzésen át egészen az adatok jelentéséig terjedő funkciókkal. 

Képgaléria (kattintson a képekre)

Elérhető dokumentumok