Melegbeágyazás

Beágyazás

A beágyazás két fontos pontja a könnyű kezelhetőség és az élmegtartás. Az élmegtartás egy képesség a minta széleinek a beágyazó anyagtól való elkülönítésére. A könnyű kezelhetőség a kézi polírozás illetve az automatapolírozó esetében is fennáll. Az élmegtartás kritikus pont, amikor a felület szerkezeti integritását, a hőkezelés hatékonyságát vagy a korróziós effektusokat értékeljük. Amikor eldönti, melyik beágyazó technikát választja, vegye figyelembe a minta méretét és alakját, a rész hőre és nyomásra való fogékonyságát, a rutinszerűen előkészítendő minták számát, és az időt, amit a feladat igényel.

Angol nyelvű alkalmazási segédletünkért KATTINTSON

 

Melegbeágyazás

A melegbeágyazás hőt és nyomást használ, hogy beágyazza a mintát a beágyazó anyagba. Ez a technika minimalizálja a zsugorodást, (ezáltal óvja és tartóssá teszi a széleket) ahogyan az előkészítés lépései során fellépő felületi hibákat is. Sok prés tartalmaz vezérelt hűtőciklust, hogy tovább fokozza a szélek megtartását, miközben csökkenti a teljes beágyazási ciklusidőt. Ennek eredményeképp a beágyazás méretben és alakban konzisztenssé, és könnyen címkézhetővé válik.

 Kapcsolódó termékek:

SimpliMet 2 kézi melegbeágyazógép

SimpliMet 3000 automata melegbeágyazógép

A megszűnt SimpliMet 1000 továbbfejlesztett változata. Hidraulikus beágyazógép 25 definiálható programmal. Érzékeny anyagokhoz és különböző átmérőjű mintákhoz is ajánljuk.

SimpliMet XPS1 automata melegbeágyazógép

Villámgyors, elektrohidraulikus beágyazógép. Helytakarékos, könnyen kezelhető, nagy teljesítményű, precíz megoldás.

 

Melegbeágyazó anyagok