Olympus digitális képalkotó eszközök

Olympus digitális képalkotó eszközök

Kérem, tekintse meg az Olympus digitális képalkotó eszközeinket! Jellemzőjük a kimagasló színhűség, nagy érzékenységű monochrome képalkotás. Ideális fluoreszcens és világoslátóterű vizsgálatokhoz egyaránt.

 

 

DP26 Nagyfelbontású és nagy színhűségű professzionális digitális kamera
Az Olympus DP26 egy egyszerűen kezelhető színes digitális kamera a tudományos célú fénymikroszkópos képalkotás különböző területeire, főként dokumentációs, jegyzőkönyvkészítést igénylő és képelemzési feladatokra. Kiemelkedő műszaki megoldásokat vonultat fel, mint például az ICC profil a színhűség javítására vagy a Field Update algoritmus a gyors élőképhez. Az Olympus DP26 kamera legnagyobb felbontása 2560 x 1920 pixel. Az érzékenység vagy a sebesség növeléséhez true-colour binning módok használhatóak (2 x 2 és 4 x 4). A DP26 nagy dinamikus tartománya biztosítja az egyedülálló képminőséget. A nagy felbontás, sebesség és színhűség garancia a hatékony és minőségi mikroszkópos munkára.

 

Olympus DP26

 

Fejlett digitális mikro-képalkotás – DP72
Használja ki a páratlan teljesítményű kamera rendszert és alkosson pontosan olyan képet, amilyet akar! A DP72 nagy sebességgel készíti el a pontos szürkeárnyalatos és színes képeket is, éles, színhű és valós-idejű megjelenítést biztosítva. A különösen érzékeny, nagy felbontású kamera minden képességének kiaknázásához a cellSens vagy Stream szoftvercsaládot ajánljuk, amelyek a mikroszkópos képalkotási feladatok széles skálájához adnak létfontosságú, erőteljes képalkotási és képelemzési eszközöket a felhasználó kezébe. A csúcsminőségű és gyors eredményekre vágyó felhasználók számára kifejlesztett DP72 kamera kiemelkedő színhűséget biztosít a nagy pontosságú világoslátóterű vizsgálatokhoz éppúgy, mint a nagy érzékenységet igénylő, kicsi, de jelentős fontosságú intenzitásbeli eltéréseket mutató színes, nagy felbontású fluoreszcens képek esetében.

Olympus DP72

 

Illeszkedik minden képalkotási igényéhez – DP73
A technológiák igazi ötvözeteként a DP73 minden képalkotási feltétel mellett megbízható képeket készít, ami az okulárba tekintve ellenőrizhető.
Az érdekes terület kiválasztása és a helyes fókusz beállítása egyszerű a folyamatos, nagy felbontású élőképen, mialatt az Olympus színi rendering algoritmusai a minta valódi színeit jelenítik meg a monitoron, így színhelyes képet biztosít minden képi megjelenítő eszköz számára, legyen az monitor vagy akár projektor.
Egyszerűen illeszthető a mikroszkóp optikai felépítéséhez, ahol a maga nemében páratlan maximális felbontás teljes mértékben képes kihasználni a mikroszkóp objektívjeinek teljes felbontóképességét, különösen kis nagyítások esetében.
A mintáról történő hű képalkotásnak szentelt speciális technológiai megoldások segítségével a DP73 első ízben küszöböli ki a pixel-interpolációt, ami az Olympus DSLR kameráknál alkalmazott technológiai tapasztalataira épül, aminek eredménye a tiszta és pontosan színezett képi részlet.
A képalkotó szenzor nagy érzékenysége és speciálisan széles dinamikus tartományú módja segítségével a képalkotás minden körülmények között egyszerű: világoslátótér, kontrasztjavító eljárások és fluoreszcencia esetén is tökéletes választás, ami nagyfokú szabadságot jelent a különféle laboratóriumi igények számára.
Az új Olympus cellSens szoftver a legtöbbet képes kihozni a DP73 kamera minden technológiai megoldásából, ezáltal e képalkotó rendszer segítségére lesz minden helyzetben, megbízható képeket készítve.

Olympus DP73

 

 

A kamerák képelemző szoftver segítségével automatikusan vezérelhető:

Stream szoftver

 

 

Instant EFI technológia “a végtelen mélységélesség”

Instant EFI prospektus

 

Bővebb információért és szakmai tanácsért forduljon hozzánk bizalommal.