Adventi ünnepség a GRIMAS dolgozói körében 2014

Adventi ünnepség a GRIMAS dolgozói körében 2014

Tekintse meg fényképes beszámolónkat a GRIMAS csapat adventi készülődéséről, és a cipősdoboz akcióban való részvételünkről 2014-ben is!

Immár hagyománnyá vált, hogy a GRIMAS csapata nem csak a karácsonyt ünnepli meg, hanem négy héttel előtte adventi ünnepségen is részt veszünk. Ilyenkor együtt sütünk-főzünk; sütemény, virsli, debreceni, forralt bor kerül az asztalra, és felemlegetjük a közös sztorikat, jókat nevetünk. Természetesen a karácsonyi díszek készítése is elmaradhatatlan kelléke ezeknek az összejöveteleknek. Minden évben eljönnek a „GRIMAS gyerekek” is, akikből már szinte egy egész óvodáscsoportnyit kinevelt a cég az elmúlt húsz év alatt. Emellett minden évben van valamilyen plusz program, legyen az karaoke, társas- vagy kártyajátékok.A tavalyi „cipősdoboz akció” sikerén felbuzdulva, ez évben is szeretnénk adományozni az árva és rászoruló gyermekeknek, ezért ebben az évben is beneveztünk a „cipősdoboz akció”-ba. Ez évben kilenc csomag gyűlt össze a GRIMAS csapat adományainak és keze munkájának nyomán a rászoruló gyermekek számára. Az ajándéktárgyak és édességek mellett szeretetünket is becsomagoltuk a dobozokba, és már alig várjuk, hogy kézbesítsék őket.A megajándékozott kisgyermekek mellett a rászoruló felnőttekre is gondoltunk, és felnőtt méretű férfi-női ruhákat, cipőket is gyűjtöttünk.A férfi ruhákat a sajósenyei „Fészek” Fogyatékos Református Ápoló-Gondozó Otthon számára gyűjtöttük.http://www.feszekotthon.hu/A női ruhákat pedig a miskolci Lorántffy Zsuzsanna Református Kismamaháznak ajánlottuk fel sok szeretettel.

http://www.kismamahaz.hu/

 

Mindenkit csak buzdítani tudunk arra, hogy karácsony alkalmából gondoljon rászoruló embertársaira, és támogassa őket, ha teheti!

Képgaléria (kattintson a képekre)