Írjuk együtt a jövőt!

Írjuk együtt a jövőt!

Cégünk is csatlakozott a Heim Pál Gyermekkórház és a Greenpromo „Írjuk együtt a jövőt” elnevezésű közös kezdemé­nyezéséhez a beteg gyerekek felépülésének segítése, és környezetünk épségének megóvása érdekében.

A kampány célkitűzése, hogy a reklámajándékokból befolyt összegből a gyermekkórház két új, hordozható ultrahang készüléket tudjon vásárolni. Ha karácsonyig 1 millió újrahasznosított toll gazdára talál, már sikerülne előteremteni a megfelelő támogatási összeget.

 

Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy a beteg gyerekek mozgatása nélkül, kíméletesen diagnosztizálhassák a különböző egészségügyi problémákat. A gyors és pontos diagnosztika pedig jelentős mértékben növeli a beteg gyerekek gyógyulási esélyeit.

 

A Grimas Kft. dolgozói mindig is szem előtt tartották a környezetvédelmet, akár már a céges hulladékok gyűjtését tekintve is. Nem csak a multi cégeknél fontos a zöld gondolkodás, hiszen már egy kis odafigyelés is sokat jelenthet, ha szokássá válik. Tehát ökológiai szempontból is érdemes a környezetbarát tollak mellett dönteni. Illetve az, hogy ezzel beteg kisgyermekeknek is segíthetünk a gyógyulásban, egy még nagyobb húzóerő volt a cég számára, hogy mi is belépjünk a programba.

 

Hiszen a kezdeményezés nem csak a jótékonyságról szól, hanem a cégek szerepvállalásáról is a környezettudatos gondolkodásban. A megvásárolt tollakon a cég logója, és a kampánytámogatást igazoló mondat is szerepel. Emellett az akcióban részt vevő cégek támogatói média megjelenéseket kapnak a megvásárolt újrahasznosított tollak mennyiségétől függően. Így ha az egyébként környezetre ártalmas műanyag reklámtollak helyett környezetbarát, újrahasznosított tollakat vásárol, Ön is bekapcsolódhat a programba, ráadásul plusz kiadás nélkül népszerűsítheti cégét a médián keresztül.

 

 

További információ:

www.greenpromo.hu