Nagy felbontású digitális nagyító kamerarendszerek

Nagy felbontású digitális nagyító kamerarendszerek

A vizuális vizsgálatok terén egy szűk, de annál jelentősebb területet céloz meg egy új technológia a legmagasabb minőségi és használati elvárásoknak megfelelően.

A kézben történő alkatrészvizsgálatok digitális formában történő megvalósítása számos előnyt ad a felhasználóknak. Amellett, hogy az eszköz kíméli a szemet, a vizsgálat sokkal kényelmesebb testhelyzetben és környezetben végezhető. A vizsgálat így távolról is nyomon követhető, legyen az egy üzem területén vagy egy tárgyalóteremben, ahol a „több szem többet lát” elv kézzel foghatóvá válik az ASH Technologies Inspex HD, Vista HD, Optix és Ion eszközeinek alkalmazásakor. A vizsgálati technológia javításával és a képi információ növelésével a vizuális vizsgálatok színvonala tovább nő, ami a minőségi elvárásokat segít teljesíteni. Használjon kifinomult, egyszerű technológiát a megfigyeléshez! A gyors és egyszerű képi megjelenítés könnyen elérhető ezzel a technológiával.

 

Inspex HD:

Az Inspex HD egy nagy felbontású vizsgálókamera rendszer, ami rendkívüli képminőséget és nagyítást kínál superb szín reprodukcióval, kontraszttal és felbontással. Rendkívül sokoldalú a VESA-val való kompatibilitásának és a többféle konfigurációnak köszönhetően, amelyek minden ipari és egyéb környezethez könnyen igazíthatók. A nagy munkatér és magasság beállítás ideálissá teszi utómunkálatokhoz és javításokhoz. A rendszer hordozható ultrakönnyű súlyának és kompakt kivitelének köszönhetően. Az ergonomikus tervezésnek köszönhetően a felhasználó számára az állva vagy ülve történő komfortos és biztonságos testhelyzetet a vizsgálat során, így megelőzve a hagyományos mikroszkópok használatakor jellemzően megjelenő hát, nyak és szem megerőltetését. Az Inspex HD lehetővé teszi, hogy egyszerre több személy is nézhesse ugyanazt a tárgyképet például képzések, megbeszélések, minőségbiztosítási és hibadiagnosztizálási folyamatok alkalmával.

 

Vista HD:

Szintén lenyűgöző képminőséget és nagyítást nyújt superb színreprodukcióval, kontraszttal és felbontással. A HD kamera, LED megvilágítás és monitor teljes mértékben integrálódik. A VESA kompatibilis kar használatával a teljes készülék rendkívül irányíthatóvá válik. Ideális javításhoz, utómunkálatokhoz és a legkülönbözőbb méretű tárgyak vizsgálatához. Az integrált kialakítás az eszközt rendkívül hordozhatóvá teszi, az üzembehelyezés pedig bármilyen helyszínen elvégezhető használatával.

 

Ion digitális nagyító:

Kézi optikai nagyítókat kiváltó eszköz, vizuális vizsgálatokhoz és dokumentáláshoz. Az ion 3.4 és 4.3 innovatív okos nagyítók kristálytiszta képet biztosítanak a felhasználó számára. Azonnali gyors használatra lettek kifejlesztve. Az Ion gyorsan indul, kényelmes a fogása, és rendkívül könnyen kezelhető. Akik már ismerik a hagyományos kézi, optikai nagyítókat, könnyebbséggel és ismerősként fogadják az Iont. A terméket is aszerint tervezték, hogy egy optikai nagyító látszatát és érzetét keltse. Tervezésének egyensúlya szinte súlytalan érzést kölcsönöz az Ion készülékeknek. Az Ion eszközök AMOLED kijelzője páratlanul éles, fényes és magas kontrasztú képet biztosít. A kijelző szintén lenyűgöző minőséget képvisel a színes képek terén is, és a széles rátekintési szög kényelmes használatot biztosít kényelmetlen hozzáférés és gyenge fényviszonyok esetén. A méretezési rácsokra vonatkozó egyedülálló szabadalom alkalmazásával erősítjük a hatékonyságot és a vizsgáló személyek és technikusok döntéshozásának képességét.