Ipari CR berendezések - KODAK-Carestream

Carestream Industrex HPX-PRO hordozható digitális CR rendszer

A Carestream HPX-PRO digitális képkiolvasó rendszer a megoldás a roncsolásmentes anyagvizsgálat igényeire a hordozható digitális radiográfia területén.
2017. 03. 13. Tovább...

Carestream Industrex Flex HR-PRO speciális, laminált digitális képlemez

A speciális, laminált, nagy felbontású (HR) képlemezeket kifejezetten kültéri ipari radiográfiai munkára tervezték a HPX-PRO felhasználóknak.
2017. 03. 13. Tovább...

Carestream Industrex HPX-1 Plus digitális képkiolvasó rendszer

A továbbfejlesztett HPX-1 Plus rendszer széles dinamikatartományának és magas érzékeny­ségének köszönhetően ideális az NDT kép­alkotó alkalmazásokra.
2017. 03. 06. Tovább...

Industrex Flex GP, HR és XL Blue képlemezek

A Carestream INDUSTREX digitális képlemezek természetesen illeszkednek a számítógépes radiográfiai alkalmazásokhoz a roncsolás­mentes anyagvizsgálatokban.
2017. 03. 06. Tovább...

Carestream HPX-1 diagnosztikai eszközkészlet

A HPX-1 diagnosztikai eszközkészlet haszná­latával csökkenthetők a projektekkel kapcso­latos kockázati tényezők, mint pl. a kalibráció ellenőrzése.
2017. 03. 05. Tovább...

Carestream HPX-1 digitális képlemez tartó keret

Egyszerű, kényelmes és költséghatékony módja a kis méretű vagy szabálytalan alakú képlemezek HPX-1 rendszerbe történő szkennelésének.
2017. 03. 04. Tovább...

DRX-Plus hordozható, wireless flat panel detektor

DRX-Plus: bemutatjuk a világ legújabb hordozható, vezeték nélküli DDA flat panel detektorát az NDT területén alkalmazott digitális radiográfiához.
2017. 03. 03. Tovább...