PFINDER fluoreszkáló penetrációs anyagok

PFINDER fluoreszkáló penetrációs anyagok

A fluoreszkáló penetrációs termékcsalád jelen anyagai oldószerrel oldható valamint vízzel mosható anyagok, biológiailag könnyen lebomló.

A megfelelő fluoreszkáló penetráló szert előtisztított felületre kell alkalmazni. A penetrációs eljárás lehetővé teszi a felszín alatti nyitott hibák kimutatását. A fluoreszkáló folyadék behatolásos vizsgálat után a többlet penetrációs anyagot el kell távolítani a felületről, és az ellenőrzéshez szükséges egy UV lámpa valamint elsötétítés. A PFINDER fluoreszkáló penetráló anyagok megfelelnek az összes általános szabványnak.

 

A vizsgálószerek általános jellemzése:

 

A Pfinder PT fluoreszkáló penetrációs vizsgálati termékek a német Pfinder cég gyártmányai, világszerte ismert termékeiket a minősítési irányzatokban kiválóra értékelik. A vizsgáló anyagok halogén és kénmentesek az EN és ASME szabványok szerint. A bevizsgálás az ASTM D 808-63, az EN 129, EN 54 122, az LFT 6850 001, és a MIL-I-25130 szabványok alapján történt. Minden anyag adagszám szerint bizonylatolva szállítható. A szóró flakonos termékeket 500 ml-es kiszerelésben, környezetbarát töltőgázzal szállítjuk. A fluoreszkáló penetrációs anyagok könnyen lebomló, környezetbarát anyagok.

 

PFINDER 900, 901, 902 / Fluoreszcens penetráló szerek

 

A PFINDER 900, 901, 902 fluoreszcens penetráló szerek szénhidrogénektől mentes, biológiailag könnyen lebomló, vízzel könnyen lemosható termékek a felületek repedéseinek felderítéséhez. Felhasználóbarát öblíthetőségi tulajdonságának köszönhetően ezek a penetráló szerek alacsony megmaradó hátteret biztosítanak még a durva fémfelületeken is.

PFINDER 900 = Érzékenységi szint 0,5

PFINDER 901 = Érzékenységi szint 1

PFINDER 902 = Érzékenységi szint 2 (az EN ISO 3452-2 szabványnak megfelelően)

Termékelőnyök:

- Világos, éles jelzések nagy kontraszttal

- Könnyű öblíthetőség

- Alacsony megmaradó háttér jelenlét

- Aromás vegyületektől és szénhidrogénektől

- Az alacsony viszkozitásnak köszönhetően csökkentett fogyasztás

- Biológiailag könnyen lebomlik

- A öblítés lépés során a víz előkezelés nélkül közvetlenül a csatornába önthető (a hatóságok jóváhagyását követően).

 

Szállítás raktárról azonnal a raktárkészlet erejéig.

Képgaléria (kattintson a képekre)

Elérhető dokumentumok

Adatok a gyártó honlapján

Fluoreszkáló eljárás anyagai