GRIMAS – YXLON CT NYÍLT HÉT

GRIMAS – YXLON CT NYÍLT HÉT

Szakmai konzultáció a CT és röntgen technikáról. Időpont: 2016. október 04-07. Helyszín: Grimas telephely, Csepel. Bővebb információért kattinston!

Tisztelt Partnerünk!

Örömmel értesítjük, hogy ősszel bemutatjuk az Yxlon MU2000D digitális CT berendezését, melyet elsősorban öntödék, gépészeti cégek termékeinek ellenőrzésére terveztek. A kabin működésének megtekintése mellett a résztvevőknek arra is lehetősége nyílik, hogy a komputertomográfia elméleti hátterét, illetve a vizsgálati metódusokat, korlátokat megismerjék. A gyártó cég szakemberei előadásokat tartanak, melyek magyar fordítással hangzanak el.

 

GRIMAS – YXLON CT NYÍLT HÉT

 

Időpont:      2016. október 04-07.

  • 1. nap (október 4. – kedd)       09:00-15:00

Előadások a CT technológiáról és az Yxlon CT megoldásairól + gyakorlati bemutató, konzultáció

  • 2-4. nap (október 5-7. – szerda, csütörtök, péntek)

Előre egyeztetett egyéni konzultációk 09:00 – 11:00 ill. 13:00 – 15:00 csoportbontásban

 

Helyszín:    Grimas telephely, Csepel

 

A konzultációs napokon a résztvevőknek lehetőségük lesz mintáik CT vizsgálataira, de előadások csak kedden hangzanak el. Ehhez kérnénk, hogy hozzanak magukkal jó illetve hibás mintákat egyaránt. Ezeket a mintadarabokat digitális 3D-ben leképezzük, majd közösen megkeressük, és kielemezzük a belső anyaghibákat, méreteltéréseket. Személyre szabott javaslatot adunk az adott feladathoz alkalmazandó géptípusra.

 

IDE kattintva regisztrálhat!

 

Fontos, hogy a szűkös hely miatt cégenként csak egy-egy embert várunk, de amennyiben igénylik, a későbbiekben több kollégának is lesz lehetősége még jobban megismerni a CT-t.

Az elméleti előadások tehát csak kedden hangzanak el, ezért ide a gyakorlati bemutatóra jelentkező cégek kollégáit is várjuk korlátozott mértékben. Az első napon -az időgazdálkodás miatt- előre előkészített próbákkal dolgozunk.

Kérjük, részvételi szándékát mihamarabb jelezze, mert a konzultációs időpontokat jelentkezési sorrendben tudjuk lefoglalni.

 

Üdvözlettel,

Harnisch József és Kovács Kristóf

GRIMAS Kft.