ÚJ Labino® UVG4 Fejlámpa

ÚJ Labino® UVG4 Fejlámpa

A Labino® UVG4 egy kisméretű, kis súlyú, UV-A LED fejlámpa. Kifejezetten arra lett kifejlesztve, hogy a vizsgáló kezeit szabaddá tegye a vizsgálat során.

365nm Szabaddá teszi a kezeket Spotfényvagy középfény

 

A lámpa három különböző szögben állítható, a felhasználó megváltoztathatja a fény szögét vizsgálat közben. A gumiszalagok állíthatóak és úgy tervezték őket, hogy illeszkedjenek a sisakokhoz vagy közvetlenül fejre is helyezhetők. Az elem a szerkezet hátsó részében található, ezért nem lóg semmilyen felesleges kábel a lámpából. A Labino® UVG4 fejlámpa tartalmaz 1 ultra-viola fényt kibocsátó diódát (LED). A LED UV fényt hoz létre, aminek 365 nm csúcsa alkalmassá teszi a roncsolásmentes ipari és szivárgás vizsgálatokra. Azonnal teljes teljesítmény érhető el. A KI/BE gomb a lámpa hátsó részén helyezkedik el, hogy megakadályozza a véletlen megnyomást.

 

UV lámpa új megvilágításban!

Teljes töltöttségen az elemek akár 3 óra használatot is biztosítanak. Újratölthetőek egy normál konnektorból vagy egy jármű szivargyújtójából a hozzátartozó töltőkkel. A készlet tartalmaz egy extra újratölthető elemet is.

További információért kattintson ide