Új mérőműszerek az Extech kínálatában!

Új mérőműszerek az Extech kínálatában!

Új típusú multiméterek, lakatfogók, hőmérők, nyomásmérők, légminőségmérők, zajszint­mérők, vízminőségmérők, nedvességmérők, páratartalommérők.

400A lakatfogók + NCV

Három modell közül választhat, True RMS funkcióval vagy anélkül, illetve AC vagy AC/DC áramfunkcióval. Ha nem szinuszos hullámformákat szeretne mérni, válassza a True RMS modellt. Az egyenáram (DC) funkciós készüléket autóipari alkalmazásokhoz ajánljuk. A K típusú funkciót pedig akkor, ha az alkalmazás hőmérsékletmérést is igényel. Az MA440 széria zseb-méretű mérőműszer rengeteg multiméter funkcióval és beépített érintésmentes feszültség (NCV) érzékelővel rendelkezik, hogy minden alkalmazás igényeinek megfeleljen.

Az MA440 modell 9 funkcióval rendelkezik, beleértve az AC áramot is.

Az MA443 modell 10 funkciót kínál, beleértve a True RMS AC áramot és a K típusú hőmérsékletmérést, emellett beépített zseblámpát is tartalmaz.

Az MA445 modell 11 funkcióval rendelkezik, beleértve a DC áramot, a True RMS AC áramot és a K típusú hőmérsékletmérést, valamint a beépített zseblámpát is.

MA440 – 400A AC lakatfogó + NCV

MA443 – 400A True RMS AC lakatfogó + NCV

MA445 – 400A True RMS AC/DC lakatfogó + NCV

 

MA3110 CAT IV True RMS 3000A AC flexibilis lakatfogó

A rugalmas, 28cm méretű szorítópofa egyszerűen körbeöleli a kábelkötegeket, amelyek a szokásos lakatfogókkal nehezen hozzáférhetők. A vékony, 8mm-es kábelátmérő jól használható szűk helyeken. Olyan multiméter funkciókkal rendelkezik, mint pl. feszültség-, ellenállás- és kapacitásmérés. A True RMS és CAT IV névleges teljesítmény maximális pontosságú és biztonságú méréseket tesz lehetővé.

 

 

Digitális multiméter True RMS és váltakozó áram detektor (AC) 

Az MN62-K készlet tartalma egy kompakt True RMS multiméter és egy szabad DV23 érintésmentes feszültségérzékelő (NCV). Ideális hibaelhárítással kapcsolatos alkalmazásokhoz, elektromos vezetékekhez, gépjárműjavításhoz és elektronikus eszközökhöz. Multiméter funkciókkal, alul áteresztő szűrővel (VCF) is rendelkezik a változó frekvenciajelek pontos méréséhez, emellett 10 további funkcióval, beleértve a frekvenciát és a kapacitást. Az AC feszültségérzékelő meghatározza, hogy fennáll-e az élő feszültség, ami a csipogót és a vörös LED-et aktiválja, hogy ezáltal figyelmeztesse a felhasználót. Alkalmas AC kimenetek, tápkábelek és áramkörök tesztelésére is.

MN62-K – True RMS multiméter és szabad AC feszültségmérő

DV23 – Érintésmentes AC feszültségmérő

 

MN30 True RMS AutoSensing multiméter + NCV

Az egyszerűen használható intelligens zseb-multiméter AutoSensing funkciója lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy felismerje a bemenetet és automatikusan átkapcsoljon a megfelelő üzemmódra (azaz a feszültség és ellenállás mérésére). A  True RMS AC feszültségmérés lehetővé teszi a pontos méréseket a hullámformáktól függetlenül. A beépített érintésmentes feszültségérzékelő (NCV) lehetővé teszi az élő feszültség gyors észlelését. A kényelmes beépített LED zseblámpa pedig segít megvilágítani a gyenge megvilágítású területeket.

 

 

38073A mini analóg multiméter 

Ez zsebméretű analóg multiméter olyan mérési lehetőségekkel rendelkezik, amelyek tökéletesek villanyszerelők, elektronikai technikusok vagy ezermesterek számára. A 38073A 6 funkcióval rendelkezik, és könnyen leolvasható, színkódolt analóg kijelzővel rendelkezik. Használható alapvető hibaelhárításhoz az olyan elektromos csatlakozóknál és eszközöknél, amelyek olyan készülékekhez csatlakoznak, mint hűtőszekrények, ruhaszárítók, valamint otthoni, irodai vagy garázsban található elektronikus eszközök.

 

 

Differenciálnyomás-mérő műszerek, manométerek/adatgyűjtők

Ezekkel a modellekkel a nyomásértékek mérése és gyűjtése egészen az alacsony tartománytól (2.9psi – 200mbar) a középtartományon át (29psi – 2000mbar) a magas tartományig (101.5psi – 7000mbar) lehetséges. Kettős differenciál bemenetek belső érzékelőkkel. A manuális adattárolási funkcióval 99 leolvasást lehet rögzíteni, míg a mellékelt SD memóriakártya lehetővé teszi a folytonos adatgyűjtést és a leolvasásokat könnyen exportálhatja Excel formátumba további elemzés céljából.

 

SDL710 – Differenciál nyomás-manométer/adatgyűjtő (2.9psi/200mbar)

SDL720 – Differenciál nyomás-manométer/adatgyűjtő (29psi/2000mbar)

SDL730 – Differenciál nyomás-manométer/adatgyűjtő (101.5psi/7000mbar)

 

HD780 digitális szívás/nyomásmérő készülék

Az Extech nagyteljesítményű digitális szívás- illetve nyomásmérő műszere egyidejűleg méri a szívócső és a folyadékcső nyomását és a cső hőmérsékletét, így a túlhevülés és az aláhűtés kalkulálható és megjeleníthető az A/C készülékek esetében. Ugyancsak kettős bemenettel rendelkezik a nyomáskülönbség (P1-P2) és a K típusú hőmérséklet (T1-T2) méréséhez. R22 és R410A hűtőközegekhez használható. Jár hozzá egy nagy teherbírású csatlakozó-tömlő, K típusú hőmérő fogószondák és peremhuzal hőmérséklet szondák.

 

MG325 CAT IV szigetelésvizsgáló / True RMS multiméter

Egy 200GΩ/1000V nagy hatótávolságú szigetelésmérő és egy teljesértékű True RMS multiméter tulajdonságai ötvöződnek egy kompakt eszközben. A CAT IV biztonsági minősítés biztosítja a legmagasabb szintű védelmet. 5 teszt feszültség tartomány 50V-1000V tartozik a műszerhez, polarizációs index (PI), dielektromos abszorpviós aránymérés (DAR), alacsony ellenállás mérés Zero funkcióval, programozható időzítő funkcióval határozza meg a teszt időtartamát, az összehasonlító mód lehetővé teszi a felhasználó számára a szigetelésmérés Pass/Fail (átment/nem ment át) értékeit, a Lock Power On funkció, kézi irányítás nélküli működést biztosít, manuálisan akár 99 leolvasás tárolható, visszahívható. A multiméter funkciók AC/DC feszültséget, ellenállást, kapacitást és frekvencia méréseket jelentenek. A mérőműszerhez tartozik egy távoli érzékelő, mérővezetékek, krokodilcsipeszek és 6db AA akkumulátor és tasak.

  

 

 SL400 személyi zajdózis-mérő

A hangos zajnak kitett alkalmazottak számára a zajszint ellenőrzése elengedhetetlen annak meghatározásához, hogy milyen védelmi intézkedésekre van szükség. Az OSHA és az IEC zajkibocsátási felmérések elvégzésekor a készülék meghatározza a teljes hangkibocsátást egy 8 órás időszak alatt. Az SL400 egy kompakt, könnyű dózismérő USB interfésszel, amely a zajkibocsátás tesztelésére szolgál, és zajszint-felméréseket végez az OSHA, MSHA, DOD, ACGIH és az ISO szabványoknak való megfelelés érdekében. Magában foglalja a PC szoftvert a tárolt események beállításának és lekérdezésének vezérlésére illetve valós idejű mérések elvégzésére. Komplett övcsattal, 12.7mm-es mikrofon 81.3cm-es kábellel, szélvédővel, 9V akkumulátorral és hordtáskával.

 

 407790A valós idejű hangerősség mérő készülék

Az Extech 2. típusú integrált hangszint mérő műszere a valós idejű hangerősségmérés eredményeit a nagyméretű 320×240 TFT színes háttérvilágítású LCD kijelzőn jeleníti meg. A mellékelt micro SD kártyán tárolja a leolvasásokat, így a felhasználó könnyen átviheti az összegyűjtött adatokat számítógépre a mellékelt szoftver és kábel segítségével. Az A, C és Z súlyozást mér gyors vagy lassú válaszidővel. 25Hz – 10kHz frekvencia válasszal. Megfelel az ANSI és IEC 2. típusú szabványoknak. Tartalmaz szoftvereket, USB kábelt, 4xC akkumulátort, mikrofon szélvédőt, csavarhúzót, hálózati adaptert, csuklópántot és tokot.

CG206 bevonat-vastagság mérő

A kettős technológia segítségével a mágnesezhető és nem mágnesezhető alapanyagok automatikus felismerése lehetővé teszi a gyors, egykezes működtetést, és a roncsolásmentes rétegvastagság mérést különböző felületeken. A vastartalmú alapanyagokon mágneses indukcióval, a nem vas tartalmú alapanyagokon örvényáramos vizsgálattal történik a mérés. Az egyszerű menürendszer kétféle üzemmódban használható: közvetlen és csoportos. A memória 1500 leolvasást tárol (30 adatcsoport). Kétpontos kalibráció Zero beállítással. Tartalmazza az akkumulátort, szoftvert, kalibrációt alumínium- és vaslemezeket, precíziós szabványokat és védőtasakot.

       

 

IR300UV infravörös hőmérő UV szivárgásérzékelővel

Professzionális 4 az 1-ben érintésmentes infravörös hőmérő, UV szivárgásérzékelővel, fényes zseblámpával és egyedülálló koaxiális távolság-pont irányító lézerrel. Ez a kombinált mérőműszer segítséget nyújt a hőmérséklet mérésben a nem biztonságos felületeken, miközben a köralakú lézer megmutatja a kijelöli területet a pontos mérési távolság fenntartás érdekében. Az UV fényt szabványos UV-festékkel kombinálva (opcionális) észlelhető a hűtőközeg szivárgása pl. AC egységek, csövek és autók esetében. A kényelmes, beépített villanófény segít a sötét környezetben végzett munkák során. Három AA elem és 3 év garancia jár a készülékhez.

  

 

IR260 kompakt infravörös hőmérő

Érintésmentes infravörös hőmérő -20°C és 400°C közötti hőmérsékletméréshez beépített lézermutatóval beazonosítja és megméri a célterületet. A 12:1 távolság-cél arány és a különböző felületű anyagok hőmérsékletének mérésekor állítható emissziós érték nagyobb pontosságot eredményez. Programozható alacsony/magas riasztás figyelmezteti a felhasználót, ha a hőmérséklet meghaladja a beállított határértéket (a hallható riasztás lenémítható). A MAX/MIN funkció a maximális és minimális értéket tárolja, melyek könnyen visszahívhatók. Ideális elektromos hibák elhárításához, HVAC és gépjármű karbantartáshoz, valamint épületszigetelésekkel kapcsolatos vizsgálatokhoz.

  

 

M055 kombinált tűs/tű nélküli nedvességmérő

Gyors nedvességmérést végezhet a fa- és építőanyagokon tűs vagy tű nélküli (nem invazív) módszerrel. Könnyen kezelhető kijelzőikonokkal, amelyek jelzik a nedvességtartalom szintjét és hallható riasztási funkcióval. Könnyen telepíthető, cserélhető tűkkel. Ideális restaurációs projektekhez és építési alkalmazásokhoz, ahol a padlón, csempéken és szőnyegeken végzett nedvességmeghatározás kritikus. A falak és mennyezetek mögötti vízszivárgás felderítésére is alkalmas. Két tűvel, védősapkával és 9V akkumulátorral ellátva.

  

 

VFM200 VOC/Formaldehid mérő

Valós idejű VOC (illékony szerves vegyület) és formaldehid (CH2O vagy HCHO) koncentráció mérésére alkalmas készülék gyors reagálási idővel. Kompakt, könnyen szállítható és kiváló az otthoni, irodai, gyári, szállodai, iskolai és egyéb beltéri környezet levegőminőségének ellenőrzésére. A lehetséges VOC források közé tartoznak a festékek, bevonatok, ragasztók, cigarettafüst, peszticidek, testápolási termékek, kipufogó gázok, új lakberendezés, falburkolatok, háztartási tisztítószerek és fűtőanyagok.

PH90 vízálló pH mérő

Rugalmas, vízálló (IP57) borítású lapos felületű elektróda folyadékok, félszilárd anyagok és szilárd anyagok pH-értékének mérésére, nagyméretű LCD kijelzőjén megjelenik a hőmérséklet érték. Az elektróda nem törik el illetve nem tömődnek el a csomópontok, ahogyan egy hagyományos üvegbúrás szonda esetében. Az érzékelő egyszerű cseréje tökéletes terepen történő vagy laboratóriumi használatra. Két vagy hárompontos kalibrációval rendelkezik, amely automatikusan felismeri a pufferoldatokat, illetve a készülék azt is jelzi, mikor jön el az elektróda cseréjének ideje.

 

Elérhető dokumentumok