ASH Ion digitális nagyító képmentéssel

ASH Ion digitális nagyító képmentéssel

Kézi optikai nagyítókat kiváltó díjnyertes digitális nagyító eszköz vizuális vizsgálatokhoz és dokumentáláshoz.

Az ASH Ion 3.4 és 4.3 innovatív okos nagyítók kristálytiszta képet biztosítanak a felhasználó számára. Azonnali gyors használatra lettek kifejlesztve. Az Ion gyorsan indul, kényelmesen tartható, és rendkívül könnyen kezelhető. Akik már ismerik a hagyományos, kézi, optikai nagyítókat, könnyebbséggel és ismerősként fogadják az Iont. A terméket is aszerint tervezték, hogy egy optikai nagyító látszatát és érzetét keltse. Tervezésének egyensúlya szinte súlytalan érzést kölcsönöz az Ion készülékeknek.

Az Ion eszközök AMOLED kijelzője páratlanul éles, fényes és magas kontrasztú képet biztosít. A kijelző szintén lenyűgöző minőséget képvisel a színes képek terén is, és a széles rátekintési szög kényelmes használatot biztosít kényelmetlen hozzáférés és gyenge fényviszonyok esetén. A méretezési rácsokra vonatkozó egyedülálló szabadalom alkalmazásával erősítjük a hatékonyságot és a vizsgáló személyek és technikusok döntéshozásának képességét.

Ergonomikus kialakítású gumírozott markolattal és hüvelykujjas gombkiosztással rendelkezik a megfelelő kényelem és kezelhetőség érdekében. A kézi nagyító másik fontos és előnyös tulajdonsága a digitális fényképezőgépekkel szemben, hogy úgynevezett LED technológiás a vizsgálandó felület megvilágítása, így ezáltal a képrögzítéskor elkerülhető az úgynevezett “bevillant” kép rögzítése.(túl világos felületű folt a kép közepén), ami lehetővé teszi fényes tárgyak felületének vizsgálatát.

 

Legfrissebb tulajdonságok:

- Akár 14x-es veszteségmentes képminőség

Liquid Lens technology

- 4.3magas felbontású kijelző

- Képrögzítés számítógépre való feltöltéshez

- MéretezésXYrácsfunkció(szabadalomra bejelentve)

Az aktuális képnézetet úgynevezett képmentéssel rögzíteni lehet. Ez után x-y irányú (2-2 db) méretvonal jeleníthető meg. Az x irányú méretvonalak “elmozgatásával” a kívánt mérendő alakzat két oldalára illesztve a méretvonalakat, akkor a képernyő jobb felső sarkában leolvasható az alakzat x irányú kiterjedés, nagysága mm-ben. Ugyan ezt elvégezve az y irányú méretvonalakkal, leolvasható az y irányú méret. A leolvasási (kijelzési) pontosság tized mm.

- Mikro USB-n keresztül tölthető

- LED világítás vezérlés

 

Az Ion 4.3’’ kulcsfontosságú előnyei

- Precíz, közeli ellenőrző nézet akár 14x nagyítással

- Magas felbontású kijelző, 480×272 pixel

100 rögzített képernyőkép dátumbélyegzővel

Egyszerű, döntést elősegítő képernyőn való méretezés

Az akkumulátor 5 óra folyamatos használatot tesz lehetővé & automatikus kikapcsolási funkciót

Beállítható LED fényerő & bal/jobb irányvezérlés

Beépített kihajtható állvány a kényelemért & ellenőrizhetőségért

 

Nagyítási tartomány:

- Közeli fókusz: 7x ; 9x ; 14x

- Távoli fókusz: 4x ; 5x ; 8x

Elérhető dokumentumok