Új négylábú röntgencső állvány – YXLON hírek

Új négylábú röntgencső állvány – YXLON hírek

Az Yxlon Koppenhága bemutatja új értékesítési vezetőjét Mads Transel személyében, illetve a legújabb fejlesztésüket a tartozék portfóliónk területén: a négylábú röntgencső állványt.

 LENDÜLETBEN MARADNI
Folyamatosan törekszünk arra, hogy megtartsuk piacvezető pozíciónkat, és a tavalyi év sikeres lezárása óta tartó lendületünket.Mindkét újdonság támogatni fogja erőfeszítéseinket további piaci részesedés megszerzése tekintetében, és egy új szintre emeli a koppenhágai YXLON működését.

Üdvözlettel,
Hans Rysgaard
Vezérigazgató

 

 

 ÚJ NÉGYLÁBÚ RÖNTGENCSŐ ÁLLVÁNYA régóta várt négylábú röntgencső állvány mostantól elérhető. Ez év júniusában a tartozék portfólió részeként került bevezetésre.

Az új négylábú röntgencső állvány egy sokoldalú eszköz, ami lehetővé teszi a hordozható röntgencső bármilyen szögben és pozícióban való beállítását és rögzítését. Ezáltal gördülékenyebb és intelligensebb munkafolyamatot, gyorsabb és rugalmasabb munkavégzést tesz lehetővé.

A moduláris felépítés gyors összeszerelést, nagyon könnyű szállíthatóságot és elhelyezést biztosít. Bármilyen környezetben használható, és a forgatható tengely tetszőleges szögű expozícióra ad lehetőséget.

• Egyszerű pozícionálás

• Robusztus és biztonságos.

A négylábú röntgencső állvány jelenleg a legrugalmasabb és legsokoldalúbb megoldás a piacon. Bármely hordozható röntgencső flotta értékét növeli, optimalizálja a munkafolyamatot.

Bővebb műszaki leírásért látogasson el honlapunkra: 4-legged tube stand specification sheet.

 

 

 

 
ÚJ ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ
Örömmel üdvözöljük és mutatjuk be a koppenhágai Yxlon új értékesítési vezetőjét Mads Transel személyében, aki ez év februárjában csatlakozott az értékesítési csapathoz. Mads globális értékesítési vezetőként fogja felügyelni az értékesítési tevékenységet világszerte, valamint növelni fogja a koppenhágai YXLON piacvezető pozíciójának védelmére irányuló erőfeszítéseket.“Azonnal elhatároztam, hogy fontos része leszek ennek a dinamikus csapatnak, amikor alkalmam adódott rá. A cég hatalmas átalakuláson ment keresztül az elmúlt pár évben: az értékesítés ugrásszerűen megnőtt, és az YXLON határozottan megszilárdította piacvezető pozícióját.

Az én szerepem az lesz, hogy erősítsem és fokozzam ezt a pozitív fejlődést, hogy fenntartsuk a lendületet, és továbbfejlesszük a növekvő üzleti volument a meglévő erős és hatékony értékesítési csapat segítségével.

Még jobb és közelebbi partneri viszonyt szeretnénk kialakítani az értékesítési csatornáink felé, és a céljaink között szerepel új piacok meghódítása is. A koppenhágai YXLON teljes potenciálját meg kell valósítani.

“Látogassa meg honlapunkat és tudjon meg többet Mads és a koppenhágai YXLON értékesítési csapat munkájáról: Mads and YXLON Copenhagen sales team.

Képgaléria (kattintson a képekre)