Használt optikai emissziós spektrométer!

Használt optikai emissziós spektrométer!

Régóta szüksége lenne acél anyagminőségek vizsgálatára, de eddig nem engedhetett meg magának egy spektrométert? Itt a kihagyhatatlan alkalom!

Cégünk birtokába került egy 2008-ban gyártott, acélok vizsgálatára alkalmas mobil spektrométer, mely mind idáig teljesen használaton kívül volt, így szinte tökéletesen új állapotban van. Az ARC-MET 8000 típusú optikai emissziós spektrométert bevizsgáltuk, és megállapítottuk, hogy kifogástalanul üzemel. Alkalmas alacsonyan ötvözött rozsdamentes szerszám és mangán-acélok vizsgálatára. Vizsgálópisztolyával alkalmas az UV elemek meghatározására is, tehát a fő ötvözők mellett karbon, kén és foszfor jelenlétét is méri.

Nagy pontosságú vizsgálatok végezhetőek argon védőgázas közegben, kisebb pontosságú mérésekre argon nélkül is van lehetőség. Akkumulátoros üzemben akár 4 órát is lehet vele dolgozni. Beépített számítógéppel és kis nyomtatóval rendelkezik, ezen felül minden kiegészítője és alkatrésze a gyári csomagolásban található.

Az anyagok legpontosabb vizsgálatához elengedhetetlen a megfelelő minta-előkészítés, ezért ajánlunk hozzá egy professzionális asztali csiszológépet is.A spektrométert a csiszológéppel ajánljuk többek között hőkezelőknek, fémkereskedőknek, anyagvizsgálóknak, gyártóknak bejövő áru ellenőrzésre.

 

A csomag irány ára: 3.800.000 Ft + Áfa

 

Képgaléria (kattintson a képekre)