Elektromos / Mechanikai alkalmazás

A termográfia forradalmasította a megelőző és ütemezett karbantartási vizsgálatokat valamennyi iparágban. A hőkamerás mérésekkel és szoftveres kiértékeléssel élettartam meghatározást végezhetünk. A termográfia, hőtérképezés egy megbízható, érintésmentes eljárás, amely képes megmutatni a hőmérséklet eloszlást a gépek és elektromos berendezések teljes felületén gyorsan és pontosan. A termográfiai programok hozzájárulnak a jelentős költségmegtakarításhoz az ügyfeleink számára szerte a világon.

Hozzon létre egy erősebb prediktív karbantartási rendszert, amely maximalizálja az üzemidőt és csökkenti a potenciális biztonsági veszélyeket. Használja a FLIR megbízható, érintésmentes vizsgálatát. Detektálja, jelenítse meg és elemezze a mechanikus berendezések és elektromos rendszerek hőmérsékletét gyorsan és pontosan. Használja ki a lehetőséget a költségmegtakarítás, optimalizálás és a nyereség terén.

Közművek

A közművek világszerte infra hőkamerákat használnak a helyi problémák vagy meleg pontok felderítésére és egyéb hibák, veszélyek, elektromos tüzek, üzemzavarok megelőzése érdekében. Az infravörös termográfia vált a közüzemek megelőző karbantartási programjává szerte a világon. A hőkamerák nyújtanak segítséget, hogy elkerüljék a költséges hibákat, kieséseket a villamosenergia-termelésben, átvitelben és elosztásban.

   

Gyártói iparág

Gyártói iparágban, Finomítókban és még sokan mások infra hőkamerát használnak világszerte a helyi problémák vagy meleg pontok felderítésére és egyéb hibák, veszélyek, elektromos tüzek, üzemzavarok megelőzése érdekébe. Az ipari gyártók, finomítók és még sokan mások világszerte használják az infravörös kamerát, hogy lokalizálják a problémát, felfedezzék a forró pontokat és egyéb problémákat, mielőtt azok költséges hibát, leállást vagy veszélyes tüzet okoznak.

  

Szolgáltató társaságok

A FLIR -nél mint ügyfél nagy számú szolgáltatói cég van, mind azok akik specializálódtak termográfiára és azok akik kiegészítő szolgáltatásként használják az infravörös kamerát kínáljak a termográfiai vizsgálatokat.

 

Villamosipari vállalkozók

FLIR hőkamerával a vállalkozók tudják, hogy kezükben egy jó eszközzel megfelelő értéket képviselhetnek a karbantartásban és munkavédelemben.

Vonatkozó angol nyelvű cikkünkért KATTINTSON!

KAMERA AJÁNLÓ:

Elektromos és mechanikai alkalmazásra ajánlott FLIR Ex, Exx illetve az új Exx szériás és T620/T640 típusú kameráinkról bővebb információt IDE kattintva olvashat. A FLIR TG165 típusú kamera szintén alkalmas erre az alkalmazási területre. A linkre kattintva angol nyelvű leírást talál.