Extech Instruments – Mérőműszerek a FLIR cégtől

Extech Instruments – Mérőműszerek a FLIR cégtől

A FLIR tovább bővítette a palettáját és kiváló minőségű Extech teszt- és mérőműszereket kinál kedvező áron több mint 20 kategóriában. Tények- érdekességek. Mit jelent az Extech?

 

Információk

 • Cégalapítás 1970-ben
 • FLIR Systems 2007 novemberében
 • Központja Waltham, Massachusetts, USA
 • Értékesítés világszerte:
   • - teszt-és mérőműszerek 23 kategóriában
   • - hőkamerák
   • - hordozható nyomtatók
 • Nemzetközi tervező, gyártó és raktározási létesítmények találhatók Tajvan és Hong Kong területén
 • ISO 9001:2000 TÜV Certifikát
 • Extech Advantage ™: Innováció, szerviz és támogatás

Az Extech története
1970-ben alapították. Palettájának szélessége és mélysége elismert a teszt- és mérő műszerek területén, továbbá erős az értékesítési hálózata. Az Extech 2007 novemberében csatlakozott a FLIR Systems-hez. Az Extech Instrument rendelkezik ISO 9001:2000 TÜV certifikáttal. Nemzetközi hírnévre tett szert; innovatív, megbízható, egyedülálló és szabadalmaztatott termékeket, szolgáltatásokat és funkciókat kínál vásárlói számára, mindezt elérhető áron.

Teszt- és mérőműszerek
A Extech technikailag 23 fő termékkategóriát különböztet meg, többek között hordozható mérőműszerek, multiméterek, lakatfogók, elektromos teszt és a környezetvédelmi mérésekre a fény, hang, hőmérséklet, páratartalom, légáramlás, RPM, és a víz minőség meghatározása. A vállalat képviselteti magát a villamosiparban, HVACR, építőiparban, általános ipari környezetben, növény/MRO ágazatban, folyamat és az automatizálás területén, a környezetvédelemben, elektronika/tesztelés területén, és a helyszíni szerviz/karbantartás ágazatokban világszerte.

Hordozható nyomtatók
A Extech Data Systems Division egyike a világ vezető fejlesztőinek. Középpontjában a hordozható nyomtatók, vállalati szintű mobil és távoli információ átviteli alkalmazások vannak. Az Extech nyomtatók nagy sebességű, innovatív, masszív, megbízható, és könnyen használható eszközök. Az Extech Data Systems több mint 20 éves tapasztalattal és iparág ismerettel fejleszt hordozható nyomtatókat, a tervezési szakértelem és a technológiai ismeretek szükségesek, hogy a cég megfeleljen a vásárlók igényeinek mobil nyomtatás területén is.

FLIR Infravörös hőképalkotók
1978 óta a FLIR Systems világszerte vezető a infravörös hőképalkotók gyártásában. A FLIR kínálja a legszélesebb választékot, innovatív és díjnyertes infravörös kamerákat, kiegészítőket kezdőknek, és tapasztalt profiknak egyaránt. Továbbá több évtizedes tapasztalattal, növekvő stratégiai kapcsolatokkal, jelentős értékesítési csatornákkal rendelkezik. Az Extech felgyorsítja a hozzáférést a FLIR innovációs infravörös kamerákhoz a helyi és online forgalmazók segítségével a világpiacon.

Amellett, hogy az USA -ban van a központja, az Extech a világ számon pontján kapcsolódik a tervezési, gyártási és raktározási feladatkohoz és létesítményekhez.

Az Extech piacvezetővé vált az innovatív termékek kínálatával, az ügyfelek elvárásainál is több funkcióval. Például az Extech volt az első, aki a K típusú hőelem bemenetet elérhetővé tette. Elsőként vezette be a kézi tesztelési és mérőműszerekbe a beépített PC interfészt és datalogging funkciókat. A legújabb szabadalmaztatott innovációja, hogy a legfontosabb termékkategóriákkal egyesítik a beépített érintésmentes infravörös hőmérséklet mérést. Ez az újítás szerzett az Extech termékeknek Design Awards díjat.

Cégünk küldetése, hogy értéket teremtsenek a vállalatok számára, munkatársaink és ügyfeleink révén innovációt és támogatást. Folyamatosan olyan termékeket kutatunk és fejlesztünk, amelyek a könnyítik a munkavégzést. Garantáljuk ügyfeleink számára a valós értékeket, a legjobb minőség biztosítását, technikai támogatást, a NIST tanúsítást és az értékesítés utáni szolgáltatást és támogatást. … Extech Advantage!