FLIR hőkamerák megelőző karbantartási vizsgálatokhoz

FLIR hőkamerák megelőző karbantartási vizsgálatokhoz

A hőkamerák nagyszerű eszközök a megelőző karbantartási vizsgálatokhoz. A Coservice egyesíti a termográfiát más technológiákkal a maximális eredmény elérése érdekébe.

A FLIR Systems termokameráit egyre nagyobb mértékben használják ipari környezetben megelőző karbantartási vizsgálatokhoz. Gunther Willems, Európa egyik legnagyobb állapotfelügyeleti tanácsadó irodájának – Coservices, a GP Allied megbízhatósági csoportjának része – műszaki vezetője így magyarázza, hogy miért a hőtérkép a leggyorsabban növekvő megelőző karbantartási technológia a piacon: “Egyszerűen ez az egyetlen technológia, amellyel azonnal felderíthető, mi a probléma.”

Futószallag csapágy túlmelegedés

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a gördülőcsapágy túlmelegedett, le kell cserélni

 A maga 70 alkalmazottjával és irodáival Belgiumban, Franciaországban és Hollandiában a Coservice a legnagyobb állapotfelügyeleti ügynökség a Benelux államokban. A Coservices Európában is az egyik legnagyobb ilyen cég, és még mindig folyamatosan bővül. “Rendszeres időközönként végzünk vizsgálatokat, szóval így felvesszük az új hibákat, amelyek fejlesztés közben jelennek meg, a javítások így tervezhetőek, ezáltal a vállalatoknak lehetőségük van megoldani a felvetődött problémákat a termelési folyamatok megzavarása előtt.”

Cikk tovább>>

Termográfia – Termokamera – Hőkamera - Megelőző karbantartás