FLIR Exx (E53, E75, E85, E95) infra hőkamerák

FLIR Exx (E53, E75, E85, E95) infra hőkamerák

A FLIR E53/E75/E85/E95 hőkamerák fejlett hőképalkotási funkcióval épületdiagnosztikai alkalmazásokhoz. Kiváló érzékenységgel és valódi 42° látómezővel.

Az új Exx szériás kézi hőkamerák könnyen és biztonságosan kezelhetőek, robusztusak, ergonomikusak. Egykezes működtetésre lettek tervezve. Gyorsan felismerik az épület burkolati hibáit és a víz behatolásának első jeleit, majd mérést végeznek a sérült területen, melynek eredményeit közvetlenül láthatjuk a képernyőn.

Akár 30mK-os hőmérséklet-eltérések is érzékelhetők, így a legnehezebben észrevehető hibák és a legminimálisabb nedvesség is észlelhető. Négyzet vagy kör alakú terület vizsgálatát teszi lehetővé, jelzi a nedvesség behatolását, a képernyőn is megjeleníti, a lézeres autofókuszból nyert adatok segítségével.

 

A FLIR Exx hő kamera széria modelljei

A FLIR E75 olyan érzékenységgel és felbontással rendelkezik, amely a problémák diagnosztizáláshoz és a rejtett hibák megtalálásához szükséges – akár távolról is.

A FLIR E85 nagy teljesítményű funkciókkal rendelkezik, széles hőmérsékleti tartományokat kínál és a képernyőn is megjeleníti a mérési területet.

A FLIR E95 modell az E75 és E85 modellek nagyszerű tulajdonságait kínálja, valamint akár 161,472 pontos hőmérséklet-mérést is.

 

Műszaki adatok

 

További műszaki adatok a gyártói prospektusban találhatók.

 

Garancia

2 év teljes védelem + alkatrészek

5 év az akkumulátorra

10 év a detektorra

Hőkép galéria

   

42°-os látómező széles területek vizsgálatához.  Érzékeli a levegőszivárgást + a burkolat hibáit.

   

Padlózat alól sugárzó hő vizsgálata.                   Levegő- és vízszivárgás detektálása.

   

Rossz szigetelés, nedvesség detektálása.           A nedves terület pontos meghatározása.

   

Huzatforrások detektálása.                              A nedvesség gyorsan észlelhető.

 

Az új Exx széria 2017-ben a “Red Dot: Best of the Best” díjat is bezsebelte. A témáról ide kattintva bővebben is olvashat.

Elérhető dokumentumok

Adatok a gyártó honlapján

FLIR