Hőkamera szoftverek

A FLIR elkötelezett annak érdekében, hogy minden felhasználó a hőkamera rendszereivel hatékonyabban és termelékenyebben tudjon dolgozni azáltal, hogy partnerei számára a legnagyobb szakmai kamera-szoftver kombinációt nyújtsa. Megelőző karbantartás, kutatás-fejlesztés, illetve gépi monitoring szoftvercsomagok elérhetőek az alábbiakban. Bővebb információt a linkekre kattintva talál. Kapcsolódó szoftverbemutató videóinkat pedig a képekre kattintva érheti el.

FLIR Reporter hőkamera szoftverek

A képekre kattintva megtekintheti videóinkon a FLIR Reporter szoftverek bemutatását. Professzionális jegyzőkönyv készítés és hőkép elemzés.

FLIR Tools szoftvercsomag kifejezetten egy egyszerű módja annak, hogy frissítse a hőkameráját, kezelje, kiértékelje képeit és ellenőrzési jelentések hozzon létre. Gyorsan és könnyen kezelhető menürendszer.

A FLIR Tools+ egy hatékony, komplex szoftver, amely szakmai jelentések létrehozására készült. A szoftver a legújabb MS op rendszer és Word kompatibilis továbbá tartalmazza a Triple Fusion és a Kép a képben funkciókat. A FLIR Tools+ a FLIR Reporter Pro és a FLIR BuildIR Pro helyettesítésére szolgáló továbbfejlesztett, költséghatékony jegyzőkönyvkészítő hőkamera szoftver.

A FLIR VideoReport szoftver videókat tartalmazó jelentéseket tesz lehetővé egyszerűen. A FLIR GF sorozatú kamerákkal felvett anyagokból létrehozhat és szerkeszthet videoklipeket és jelentéseket.

               

FLIR Researcher hőkamera szoftverek

A FLIR RIR szoftverek kiválóan alkalmasak radiometrikus adatfolyamok feldolgozására és megjelenítésére. Tökéletesen működnek minden FLIR hőkamera típussal.

A FLIR ResearchIR szoftver része a FLIR K+F program családjának. Célja, haladó felhasználó számára, hogy több termikus eseményt figyelemmel kísérjen. Megjelenít a hőképeket és lehetővé teszi a nagysebességű rögzítést, tárolást és utómunkát.

A FLIR ResearchIR Max szoftver a FLIR K+F program családjának a csúcsa. A ResearcherIR szoftver még több rögzítési, elemzési és matematikai funkciókkal ellátva. A csúcskategóriás SC- szériához kizárólag ezt ajánlva.

 

A képekre kattintva megnézheti videónkat a FLIR Researcher szoftverek működéséről.

  

További FLIR hőkamera szoftverek angol leírása a FLIR honlapján:

FLIR Tools Mobil Alk.
FLIR WebViewer 
FLIR Tools+ Szoftver
FLIR IR Camera Player 
FLIR QuickReport 
FLIR ThermoVision Tools 
FLIR ThermoVision SDK 
FLIR ThermoVision LabVIEW