FLIR Exx (E75, E85, E95) infra hőkamerák

FLIR Exx (E75, E85, E95) infra hőkamerák

Új FLIR Exx szériás hőkamerák elektromos-mechanikai hibaelhárítási alkalmazásokhoz. Fejlett hőképalkotással, kiváló érzékenységgel és 42° látómezővel.

Az új Exx szériás kézi hőkamerák könnyen és biztonságosan kezelhetőek, robusztusak, ergonomikusak. Egykezes működtetésre lettek tervezve. Gyorsan azonosítja az elektromos vagy gyártási környezetben fellépő esetleges meghibásodási pontokat, különösen hasznos, mivel sok ilyen pont más eszközökkel szinte elérhetetlen.

Az új Exx széria kiváló felbontást, pontos, lézerrel támogatott autofókuszálást és cserélhető lencséket kínál – így bármilyen alkatrész tetszőlegesen vizsgálható, akár felülről lefelé is, és elkerülhetők a költséges leállások.

 

A FLIR Exx hő kamera széria modelljei

A FLIR E75 olyan érzékenységgel és felbontással rendelkezik, amely a problémák diagnosztizáláshoz és a rejtett hibák megtalálásához szükséges – akár távolról is.

A FLIR E85 nagy teljesítményű funkciókkal rendelkezik, széles hőmérsékleti tartományokat kínál és a képernyőn is megjeleníti a mérési területet.

A FLIR E95 modell az E75 és E85 modellek nagyszerű tulajdonságait kínálja, valamint akár 161,472 pontos hőmérséklet-mérést is.

 

Műszaki adatok

További műszaki adatok a gyártói prospektusban találhatók.

 

Garancia

2 év teljes védelem + alkatrészek

5 év az akkumulátorra

10 év a detektorra

 

Az új Exx széria 2017-ben a “Red Dot: Best of the Best” díjat is bezsebelte. A témáról ide kattintva bővebben is olvashat.

Elérhető dokumentumok

Adatok a gyártó honlapján

FLIR