Infratechnológia, Termográfia – FLIR Systems

Infratechnológia, Termográfia – FLIR Systems

FLIR Systems több mint 50 éves tapasztalattal a világelső az infra termokamerák tervezésében és gyártásában. Jelenleg több tízezer infrakamerát használnak világszerte…

Jelenleg több tízezer infrakamerát használnak világszerte a megelőző karbantartás, kutatás-fejlesztés, tesztelés, gyártás ellenőrzés és a gépek átvilágítása során. A mai világban mint minden más mérőberendezés terén számtalan tipusú hőkamera létezik. Viszont ilyen fejlődéssel és gyártmány fejlesztéssel a FLIR Systems egyedülállóvá nőtteki magát az infra technológiában. Mit is takar ez?

 

A FLIR -nek 4 gyártóegysége van világszerte: az Egyesült Államokban 3 városban – Portland-ben, Boston-ban és Santa Barbara-ban – míg Európában Stockholmban folyik a gyártás. Belgiumban, Franciaországban, Németországban, Olaszországban, az Egyesült Királyság területén, Japánban, Hong Kong-ban, Sanghai-ban saját kereskedelmi irodával rendelkezik. Körülbelül 1300 infra-specialista dolgozik a cégnél. Viszonteladói hálózatán keresztül szolgálja ki a nemzetközi piacot, ill. látja el a kereskedelmi és terméktámogatási funkciókat is.

Hőkamera Hőkamera

Az egyetlen cég a világon, amely 10 különböző területre kiélezve, több mint 40 tipusú készüléket ajánl Önnek az ipar bármely területére. Természetesen a készülék tipusok speciális tulajdonságai nem zárják ki a más területen való használhatóságot, csak megkönnyíti a cél felhasználást Önnek!

 

Termográfia Termovízió Infraképalkotás Infrakamera Hőkamera Termokamera Infrakép Hőkép Termokép