Teszt- és mérőműszerek

Továbbépítve 50 éves történetét, termikus képalkotó-technológia rendszereket gyártó világvezetőként a FLIR Systems bemutatta új termékskáláját, teszt- és mérőműszer (T & M) berendezéseit.

Tekintse meg bemutató videónkat a FLIR teszt- és mérőműszerekről! 

 

Termékkategóriáink

Ez a termékkategória az elektromos áramerősséget, feszültséget, ellenállást, vezetőképességet, fázist, frekvenciát, energiát és teljesítményt mérő műszereinket tartalmazza. Legyen az multiméter, lakatfogó, feszültségmérő vagy bármilyen jellegű digitális villamos mérőműszer, keressen minket bátran, FLIR és Extech márkájú mérőműszereink kínálatában biztosan megtaláljuk a szükséges mérőműszert.

Extech típusú infrahőmérő család. Látómező, méréstartomány és szondák széles skálájával. Műszaki adatokkal, prospektusokkal. A linkre kattintva a teljes Extech termékkatalógust is letöltheti.

Nagy pontosságú Extech digitális fénymérő műszerek tartozékokkal, adatrögzítő funkcióval (+ opcionálisan hő, légsebesség, páratartalom környezeti paraméterek mérésével).

Digitális FLIR és Extech páratartalom- és nedvességmérők. Megfelel minden kritikus és professzionális mérési igénynek. Robusztus kialakítású, helyszínen cserélhető szenzorokkal rendelkeznek az állásidő lecsökkentése érdekében. Épület és egyéb vizsgálati eszközök, kiegészítők, melyek MO297 – Meterlink típusa FLIR hőkamerákkal Bluetooth-on kommunikál, így teljessé téve a vizsgálatot.

FLIR és Extech márkájú speciális mérőműszereink termékkategóriában megtekintheti videoszkóp, videoboroszkóp, wireless vizsgáló kamera, digitális mini mikroszkóp kínálatunkat.